PHP Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /web/passport.mobilenations.com/classes/ActivityClass.php on line 149

PHP Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /web/passport.mobilenations.com/classes/ActivityClass.php on line 149

PHP Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /web/passport.mobilenations.com/classes/ActivityClass.php on line 149

PHP Warning: mysqli_error() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /web/passport.mobilenations.com/classes/ActivityClass.php on line 160

PHP Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /web/passport.mobilenations.com/classes/ActivityClass.php on line 162
Browser URL Issue - webOS Nation Forums
Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Hi,


    I'm having issues with the browser URL. While i'm on a website and i try to type in another url and hit enter, nothing happens. Any suggestions? I don't recall making mods to the web browser.
  2.    #2  
    Anyone?
  3. #3  
    is your wifi, evdo signal good? or could be the website is down?

    if that certain page doesn't load up when typing in the url box...you can try emailing the address to yourself. see if that work.
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by Mpre View Post
    is your wifi, evdo signal good? or could be the website is down?

    if that certain page doesn't load up when typing in the url box...you can try emailing the address to yourself. see if that work.
    yeah my wifi is good. The issue is when i try to type in a new website while i'm currently browsing another one. It just stays and doesn't do anything.
  5. #5  
    Just to confirm, do you have WebOS 1.1.0 installed?

    I ask because I had a similar issue with WebOS 1.0.3

    When I was on a site with heavy javascript (like cracked.com) it seem to cause my browser to stop browsing. I had to close the browser, delete cache and cookies and sometimes even just load another Web-using app to get the browser to browse.

    Try deleting your cache and cookies if you haven't already.
    Always pimpin' PunnyShirts.com
  6.    #6  
    Quote Originally Posted by sveilien View Post
    Just to confirm, do you have WebOS 1.1.0 installed?

    I ask because I had a similar issue with WebOS 1.0.3

    When I was on a site with heavy javascript (like cracked.com) it seem to cause my browser to stop browsing. I had to close the browser, delete cache and cookies and sometimes even just load another Web-using app to get the browser to browse.

    Try deleting your cache and cookies if you haven't already.
    Tried that and still can't go to another site while being on a current site....

Posting Permissions