Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    Hi all!

    Glad to see daily posts still happening here. I hope everyone is doing well.

    My Veer is my bed post Pandora player, usually in airplane/wifi mode.

    One problem though is occasionally the Pandora just pauses. Today I decided to watch the log with Lumberjack. It displayed an error from the phone app, an event calling for a lock:

    UI event():
    Event received: 'lock' , current state: 'dialpad_card', file:///usr/palm/frameworks/enyo/0.10/framework/build/enyo-build.jsjsjs:$75$

    Q1: is there anything I can do to prevent this event from occurring or pausing my Pandora? It doesn't always do it. I don't get it.

    Meanwhile, I had to type that error because I have no way to send a picture from the Veer. Everything failed.
    - Can't send picture mail on tmobile
    - tapatalk forum app wouldn't connect
    - no native email works anymore
    - can't attach pictures through gmail or Hotmail in web browser

    I'd have to load the picture to a computer via usb to get it.

    Q2: is all this stuff unusable now?
    Sporting my 13th Pre device, a NOS unlocked ROW Pre3!
  2. #2  
    Must be a 2.1.2 Veer.. Unfortunately none of the SSL fixes work on 2.1 except for cert grabber, and that doesn't cover everything. SSL is already pretty bad on 2.1, but the SSL update breaks it almost completely. That covers most everything on your list. Forums is a victim of this for sites that require https connections, but it doesn't support uploading attachments anyway (I did add the code, and it worked on my forum and some others, but I could never get it to work on the Mobile Nations forums).

    If you're not using it as a phone anymore, the 2.2.4 upgrade and the SSL and google oauth patches would get much of that working. AOL email is sketchy though.
    If you're already on 2.2.4, it may be fixable.
    Last edited by Grabber5.0; 04/17/2018 at 08:15 AM.
  3. #3  
    For the Pandora pausing issue, see this patch:

    https://forums.webosnation.com/hp-to...-issues-4.html

    This fixed it for me.

    -- Sent from my Palm Veer using Forums

Similar Threads

  1. LG just upgraded WebOS from 4.0 to 5.30.01 ?
    By akitayo in forum LG webOS TV
    Replies: 4
    Last Post: 01/15/2018, 10:24 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 11/04/2017, 08:58 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 10/18/2017, 07:16 PM
  4. Web OS Newbie Questions
    By Keith Woolliscroft in forum LG webOS TV
    Replies: 1
    Last Post: 09/11/2017, 08:51 AM
  5. Question about new devices
    By zhongtiao1 in forum LuneOS
    Replies: 3
    Last Post: 08/18/2017, 06:14 PM

Posting Permissions