Results 1 to 3 of 3
  1. airbedman's Avatar
    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
       #1  
    Hi,

    My UK Orange Treo 650 is failing when sending/receiving MMS's when it gets to 98% done. I have configured the connection using other posts from this forum, so at least I now get a progress bar. But it always fails at 98%.

    Has anyone else experienced this?

    My Settings are:
    Firmware 01.71
    Software Treo650-1.20-ENA

    Message center Number: +447973100973
    Email center number: <blank>
    MMS Gateway Address: 192.168.224.10
    MMS URL: http://mms.orange.co.uk:8201
    Network Profile: Orange MMS
  2. airbedman's Avatar
    Posts
    2 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
       #2  
    Just after I posted this I worked out the solution, the MMS URL should be http://mms.orange.co.uk/:9201

    Why that little / makes all that issue I don't know, but its working fine now.

    Sorry to waste your time.
  3. #3  
    Quote Originally Posted by airbedman View Post
    Just after I posted this I worked out the solution, the MMS URL should be http://mms.orange.co.uk/:9201

    Why that little / makes all that issue I don't know, but its working fine now.

    Sorry to waste your time.
    Picture messages have never worked for me on Orange.

    My setting were the same as yours, except I did not have the /: bit after the mms.orange.co.uk

    So I have added /:9201 , and wait to see if that helps.

    Thanks
    Thought of the day :
    No sense being pessimistic, it probably wouldn't work anyway

Posting Permissions