Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Why does this forum sometimes display the "full" version when I ask for the "mobile" version using this URL on the 650?
    http://treo.discussion.treocentral.c...splay.php?f=70

    I've even seen it "flip" from mobile to full--I'm viewing the forum in Blazer, I go to some other app, and when I open Blazer again the same forum is now "de-mobilized."

    What's up with that??

    -Jeff DLB
    Palm user since 1999-04-16: III > IIIx > Vx > Sony N610c > SJ33 > Treo 650 GSM > Centro CDMA
  2. #2  
    Yes, I've had the same problem. Very frustrating.
    Bob Meyer
    I'm out of my mind. But feel free to leave a message.
  3. #3  
    Cookie problems, perhaps? I've never seen that behaviour - I always get the mobile version on my 650.
    Palm Pilot Personal -> Palm III -> Palm IIIx -> Visor Prism -> Clie TJ37 -> Treo 650 -> GSM Centro
  4. #4  
    I always get the mobile page initially but, like Jeff said, if I leave Blazer and come back I usually get kicked back to the regular forum page. And, occaisionally, when I hit the delete (<-) key to go back a page I end up at the regular view of the page, instead of the mobile view.
    Bob Meyer
    I'm out of my mind. But feel free to leave a message.
  5. #5  
    Mobile is style #12, TC (v4) is style #1.

    When I want to use the Mobile style, I enter using this URL:
    http://discussion.treocentral.com/index.php?styleid=12

    When I want to use the full style, I enter using:
    http://discussion.treocentral.com/index.php?styleid=1

    I've also indicated the Mobile as my preferred style in my User CP.

    Once I've entered using a particular style, Blazer doesn't revert to the other unless I use the other URL.
  6. #6  
    Quote Originally Posted by meyerweb
    I always get the mobile page initially but, like Jeff said, if I leave Blazer and come back I usually get kicked back to the regular forum page. And, occaisionally, when I hit the delete (<-) key to go back a page I end up at the regular view of the page, instead of the mobile view.
    Ditto
  7. #7  
    search my user I'd and mobile treocentral. I posted a solution to that problem that worked for me and a few others about 3-8 months ago

Posting Permissions