Results 1 to 16 of 16
Like Tree1Likes
  • 1 Post By sledge007
  1.    #1  
    Not getting email attachments from webosnation this morning. Just wanted to call attemtion to it, see if its just me or the site...? They say they're being sent...
  2. #2  
    Hi joedisaster,

    Are you talking about when you click a link next to an image or file on the site - you aren't getting that item attached to the email that is sent to you?
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by HelloNNNewman View Post
    Hi joedisaster,

    Are you talking about when you click a link next to an image or file on the site - you aren't getting that item attached to the email that is sent to you?
    not getting an email at all even though I get the popup saying it was sent.
  4. #4  
    test
    Attached Images Attached Images
    Due to the cancellation of the penny, I no longer give 2 about anything. I may however, give a nickel
  5. #5  
    Same result here, pop up, but no email.
    Due to the cancellation of the penny, I no longer give 2 about anything. I may however, give a nickel
  6.    #6  
    tried again. No dice.
  7. #7  
    I noticed this myself yesterday. I let our Admin know about it right away (I thought it was just happening to me at the time). Admin is aware and looking into it
  8. #8  
    same result here....

    sledge, your avatar is gonna cause a seizure for someone, just saying
    I love physical keyboards... but there is two devices that would make me consider a slab, one is something running a full version of Open webOS. The other is an iPhone!!!! HA HA just kidding (about the iPhone that is)...
  9. #9  
    It's gone.....just sayin'
    OldSkoolVWLover likes this.
  10.    #10  
    Any luck with this? Am I the only one who uses this stuff anymore?
  11. #11  
    I'll check for you. I know it had to be escalated up to the top dog who wrote the code.
  12.    #12  
    thank you.
  13. #13  
    My test email attachment JUST came in.
  14.    #14  
    mine too, thanks very much. Its disheartening to me that I was the only one concerned about it, a year and a half ago there wouldve been a huge outcry. Guess I should be glad this site still has the activity it does have.
  15. #15  
    Welp, they must be working on it as I just got the attachment I tried to send the other day.

    @joedisaster - yeah, it's going to be very quiet around here until some actual news comes out, and until after Open webOS is fully released and starts getting worked with.
  16. #16  
    That and I think it's not the most commonly used feature on the forum. ;-)

Posting Permissions