Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 30 of 30
  1. #21  
    Quote Originally Posted by BobKy View Post
    This is what I see on the Palm General Chat forum:

    [IMG]
    once again BobKy you are mistaken

    that snap shot was of the Palm Pre Forum






    NOT the Palm General chat Forum
    Attached Images Attached Images
  2. #22  
    Quote Originally Posted by BobKy View Post
    This is what I see on the Palm General Chat forum:

    That's the Pre forum..........
    Want to keep up with my exciting new projects? You know where to find me.
  3. #23  
    OK, my bad. I thought it was the "Palm Pre
    General Chat about Palm's first WebOS device"

    It is NOT working on the "Palm General Chat."

  4. #24  
    BTW,the OP never said anything about the Palm General Chat forum; I was replying to his message.


    Quote Originally Posted by 6tr6tr View Post
    When I put a photo in via the IMG tags, it simply shows a link. Why doesn't it show the image anymore?
  5. #25  
    Quote Originally Posted by BobKy View Post
    BTW,the OP never said anything about the Palm General Chat forum; I was replying to his message.
    You are Correct... but i believe Garrett deduced that fact early on
  6. #26  
    Thanks; now I see that he figured it out

    However, now I need to figure out why I didn't see his post
  7. #27  
    the good samaritan bug... sometimes we Rush to help and dont pay attn to the rest of the post
  8. #28  
    Quote Originally Posted by BobKy View Post
    BTW,the OP never said anything about the Palm General Chat forum; I was replying to his message.
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    You are Correct... but i believe Garrett deduced that fact early on
    Hmm.. Seems OP changed his post. He linked to a post that he made in the Palm General Chat forum and was asking why it was only displaying a link instead of the image...
    Want to keep up with my exciting new projects? You know where to find me.
  9.    #29  
    Quote Originally Posted by Garrett92C View Post
    Hmm.. Seems OP changed his post. He linked to a post that he made in the Palm General Chat forum and was asking why it was only displaying a link instead of the image...
    No, my original post is the same as it always was. I gave the link in a later post.
  10. #30  
    Quote Originally Posted by 6tr6tr View Post
    No, my original post is the same as it always was. I gave the link in a later post.
    Oh.. I thought it was in the first post. Oh well lol
    Want to keep up with my exciting new projects? You know where to find me.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions