Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    having problem login into pre central apps keeps saying access denied but i can login to the forums just fine and i can login to pre central from my phone
  2.    #2  
    cant login to pre central keeps saying access denied but can login into forums just fine and can login to pre central from my phone
  3. #3  
    <merged and moved>
    I have sent you an email to address this.
  4. #4  
    I have two different passwords for logging in here. What the problem is seems to be a (fairly serious) misconfiguration on the server side. I have one password for "discussion.treocentral.net" and a completely different one for "precentral.net".

    Logging in from my Pre, I have to use the treocentral passwd. On a computer I have to use the precentral one.

    Seems something isn't configured right...

    (No, I never joined treocentral, I've only ever actually joined precentral)


    M.
  5. #5  
    Quote Originally Posted by Shaq213 View Post
    having problem login into pre central apps keeps saying access denied but i can login to the forums just fine and i can login to pre central from my phone
    this happened to me as well all i had to do is clear cookies and and cache and everything went back to normal
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6. #6  
    this happened to me as well all i had to do is clear cookies and and cache and everything went back to normal
  7. #7  
    I have two different passwords for logging in here. What the problem is seems to be a (fairly serious) misconfiguration on the server side. I have one password for "discussion.treocentral.net" and a completely different one for "precentral.net".
  8. #8  
    Quote Originally Posted by good4130 View Post
    I have two different passwords for logging in here. What the problem is seems to be a (fairly serious) misconfiguration on the server side. I have one password for "discussion.treocentral.net" and a completely different one for "precentral.net".
    so ok see ronbo2000 you'll have to talk with him about that. Try click on his name and sending a private message maybe . Not sure if he can help with that but no one else but him or Dieter bohn or kieth. ?????
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->

Posting Permissions