Results 1 to 11 of 11
  1.    #1  
    other forums are working fine

    Only O.T. won't open.

    This is in Blazer -- tried various ways -- still no go.

    (I thought the rules were that BARYE can only post in O.T. -- not that he can't even read O.T. ... )
    755P Sprint SERO (upgraded from unlocked GSM 650 on T-Mobile)
  2. #2  
    Quote Originally Posted by BARYE View Post
    other forums are working fine

    Only O.T. won't open.

    This is in Blazer -- tried various ways -- still no go.

    (I thought the rules were that BARYE can only post in O.T. -- not that he can't even read O.T. ... )

    Interesting, I just tried it on mine and get the same results.
    No problem should ever be solved twice.

    Verizon Treo650 W/Custom ROM
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by DL.Cummings View Post
    Interesting, I just tried it on mine and get the same results.
    Like in Tibet, Burma, China. They are trying to suppress BARYE's rising.

    When will they learn that censorship is doomed to failure ??
    Last edited by BARYE; 03/26/2008 at 01:58 PM.
    755P Sprint SERO (upgraded from unlocked GSM 650 on T-Mobile)
  4. #4  
    I couldn't post from my Treo yesterday. Hadn't tried today. BRB.
  5. #5  
    Matter seems to be resolved
  6.    #6  
    Quote Originally Posted by shopharim View Post
    Matter seems to be resolved
    still not workin for me Shop -- can Treocentral, like the Chinese, target specifc users ?? (previously I was only worried about the CIA -- but I think I'm alright now since I had my fillings removed...)
    Last edited by BARYE; 03/26/2008 at 03:54 PM.
    755P Sprint SERO (upgraded from unlocked GSM 650 on T-Mobile)
  7.    #7  
    no doubt as a result of Treocentral's understandable terror at BARYE's imminent repraisal, my O.T. is again working.

    Coincidentally I also cleared my browser cache. (though I'm sure that had nothing to do with it working again).
    Last edited by BARYE; 03/26/2008 at 05:10 PM.
    755P Sprint SERO (upgraded from unlocked GSM 650 on T-Mobile)
  8. #8  
    You must be dreamin' or smokin' somethin' BARYE.


    Had a problem too but different, usually my Treo would log me in without prompting for password but I had to do it today for some reason.
  9.    #9  
    Quote Originally Posted by ronbo2000 View Post
    You must be dreamin' or smokin' somethin' BARYE.


    Had a problem too but different, usually my Treo would log me in without prompting for password but I had to do it today for some reason.
    its usually the dreamin after the smokin ...


    btw, OT still acting a little funky. Has any web page code been changed recently that was specific to OT ?

    I'm sometimes still needing to clear the cache or I get errors loading OT. I hadn't that problem in the past.

    No biggee -- I 'm unofficially suspending temporarily the Fatwa I had issued upon Treocentral if no solution was forthcoming.

    (Perhaps I was just a bit too emotional...)
    Last edited by BARYE; 03/27/2008 at 04:40 AM.
    755P Sprint SERO (upgraded from unlocked GSM 650 on T-Mobile)
  10. #10  
    FWIW, I haven't done anything, code-wise, in the past few days.
  11. #11  
    Quote Originally Posted by BARYE View Post
    (I thought the rules were that BARYE can only post in O.T.
    Quote Originally Posted by BARYE View Post
    Like in Tibet, Burma, China. When will they learn that censorship is doomed to failure ??
    Uh...

    Quote Originally Posted by BARYE View Post
    its usually the dreamin after the smokin ...

Posting Permissions