Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Is it just me or do all of the TreoCentral forums more or less grind to a halt at 9-10 GMT? Back-up slowing things down?
  2. #2  
    .
    .....
    MarkEagle
    .....<a href="http://discussion.treocentral.com/tcforum/index.php?s=">TreoCentral</a> | <a href="http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php?s=">VisorCentral</a> Forum Moderator - Forum Guidelines
    .....Sprint PCS Treo 650
    .....God bless America, my home sweet home...
  3.    #3  
    Not just today, everyday!
  4. #4  
    From what I knew before, it was the time the backup are running.

    However, what Mark was trying to tell you is that this should be addressed or minimized when we move to the new powerful servers.
  5. #5  
    Quote Originally Posted by marcol View Post
    Is it just me or do all of the TreoCentral forums more or less grind to a halt at 9-10 GMT? Back-up slowing things down?
    Yes, the backup would be the cause of that slowdown.

    Quote Originally Posted by marcol View Post
    Not just today, everyday!
    The backup will be everyday. What Septimus means is that we're taking down the server. Actually, we already took the old one down and this is the new one. This is my test post.

    Quote Originally Posted by ronbo2000 View Post
    From what I knew before, it was the time the backup are running.

    However, what Mark was trying to tell you is that this should be addressed or minimized when we move to the new powerful servers.
    If you are reading this message, "when" has already happened. I hope there's less lag for those of you across the pond. As always, let me know if things aren't going well.
  6.    #6  
    Thanks for the replies and sorry for my confusion over Mark's post. Good job with the new sever - the lag seems to be gone now.

Posting Permissions