Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I updated Preware and it was doing just great. I didn't feel a need to mess with any of the settings or blacklist anything.

    However, now it's not showing anything in the installed list. 30 some patches, apps, kernel, 0 out of 90 (by last count) items aren't showing. Anyone have any ideas on what might be wrong?

    I've also already done a soft and hard reset.
    Treo 680 -> Palm Pre Plus
    WebOS is next to godliness
  2. #2  
    patch repair utility will fix it.
    Run your ad here... reach thousands daily...



    ...Now accepting orders for my upcoming iHandle™.
    Reserve yours today!
  3. #3  
    Run emergency reconstruction Utility in preware, this fixed my issue.

    Sprint Pre- Meta-Doctor 2.1.0 w/Flash

    Everything is Amazing & Nobody is Happy, "People with their mobile phones, "uh... oh... it won't..."... GIVE IT A SECOND... IT'S GOING TO SPACE!" Louis C.K.
  4. scottw911's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    77 Global Posts
    #4  
    Go to "List of Everything" and start typing "emergency". You will see Emergency Reconstruction listed under "last month".

    Run that. It should restore your files.

    Edit: I was beaten the punch.
  5.    #5  
    Quote Originally Posted by Butters3605 View Post
    Run emergency reconstruction Utility in preware, this fixed my issue.
    Used this then exited Preware, waited about 20 seconds, opened up Preware...

    And worked, Thanks guys!
    Treo 680 -> Palm Pre Plus
    WebOS is next to godliness
  6. #6  
    Glad to Help!

    Sprint Pre- Meta-Doctor 2.1.0 w/Flash

    Everything is Amazing & Nobody is Happy, "People with their mobile phones, "uh... oh... it won't..."... GIVE IT A SECOND... IT'S GOING TO SPACE!" Louis C.K.

Posting Permissions