Page 16 of 31 FirstFirst ... 6111213141516171819202126 ... LastLast
Results 301 to 320 of 610
Like Tree1Likes
  1. #301  
    For me, I applied this in 1.3.5.1. After updating to 1.4.0, I went into QPST, read from phone, and it was still set up that way.

    I also just did a full reset, and then a webOS Doctor directly to 1.4.0, and after going into QPST, again, it was still set up as detailed in this thread.

    Hopefully that means Palm won't overwrite these settings in any future updates or webOS Doctors.
  2. #302  
    just installed it on my sprint 1.4 Pre and piece of cake. Great instructions on post 1. I used the Qualcomm drivers and not the PreTreo800. Those didnt work.
  3. #303  
    Question: Assuming this works (which it looks like it does) can anyone think of a reason why Palm wouldn't make it possible to do GPS/Nav without wifi/cell signal? I mean, what a phone that would be! Would certainly help sell more.
  4. #304  
    Quote Originally Posted by 6tr6tr View Post
    Question: Assuming this works (which it looks like it does) can anyone think of a reason why Palm wouldn't make it possible to do GPS/Nav without wifi/cell signal? I mean, what a phone that would be! Would certainly help sell more.
    The reason has to do with carrier exclusivities. They want you on a contract; they don't want you off contract.

    The thing is... 98% of consumers are not gonna know that the GPS requires a cellular connection. They see GPS, so they assume it's full GPS. The prosumers, like ourselves, have already found this page... and I *did* buy the Pre after I saw this thread. I wouldn't have otherwise.

    The instructions are really easy... so no sense in whining about it. Everybody gets what they want this way, including Sprint and all the other carriers.
  5. #305  
    This was much easier on 1.4 than 1.3.5, I wasnt even able to do it on 1.3.5 for some reason....however...I just performed this last night and now today my phone is totally bricked. I cant say for sure what did it, as it lasted all through the night fine, but this morning I went to use it and the screen was just frozen. Id pull the batt, it would boot up then 10sec later it froze up again.

    I have a lot of patches, including smartreflex 500 installed so it could be any one of those, or just a hardware issue, unknown yet as Im doctoring now.

    If I did screw this GPS hack up and put in a wrong number on accident, is there a way to access this to fix it without going through the phone app and usbpass? Ive been doing this hack since it first appeared so Im pretty sure I didnt mess it up, but just incase.
  6. #306  
    is the usb diag patch from ebag working in 1.4?
  7. #307  
    thx for the post
  8. #308  
    Quote Originally Posted by trim81 View Post
    is the usb diag patch from ebag working in 1.4?
    Its either working or not required, not sure which. I had it installed and USB diag worked fine with 1.4
  9. #309  
    Some people are saying it works and other say no...but what carrier are you on? I wanted to know if anyone on verizon with a pre+ that has gotten GPS to actually work (without Wifi or the VZ navigator on work around).
  10. #310  
    fark, so it appears mpt is not working in 1.4 .............

    I am so tired of doctoring, anyone find a work around?

    error says "usbpass not running"

    *anyone think I can grab the older usbpass.ipk file from 1.3.5.1 and replace it on 1.4?
  11. #311  
    Why not just use the code generator for the USB passthrough mode, or the USB Passthrough patch?
  12. #312  
    tried the keygen, and the patch

    as soon as I enabled it, it reads "com.usbpassthrough" is not runing (something similar to that)

    This was a 1.2 dtoctored pre, going to OTA 1.4 update. (no passthrough enabled before update)


    jhoff: are you currently able to get into usbpassthrough with 1.4? I assume you applied usbpassthrough with 1.3.5.1?
  13. #313  
    As I mentioned above, I doctored to 1.4 directly, and yes, USB Passthrough worked with the keygen.

    I'm running without any patches for a while, so I haven't attempted the patch to make it work without a key.

    Also, if you enter the key once, it'll never ask for it again, in my experience.
  14. #314  
    hmm I think something must have been compltely wiped out when I went to 1.2.

    I will probably just doctor again now. sigh

    having aGPS is a plus, and I need this feature
  15. #315  
    I doctored down to 1.2.1 then doctored to 1.3.1 and updated to 1.4 my usbpassthrough works. I think 1.3.1 is when it got put in don't quote me though. I know that worked for me.
  16. #316  
    doctoring now

    @mamouton I do recall your pm to me regarding doctoring again to 1.3.1

    Question, did you Over tha air update to 1.4 from 1.3?
  17. #317  
    and what are the steps you placed in effect for 1.3.1 going to 1.4?

    Installed the usbpass through patch?
  18. #318  
    Doh, I just went in to check if the settings stayed through the 1.4 doctor (they did), and I realized what bricked my phone... I forgot to take it out of USB Diag mode last night! All of that work probably for nothing...oh well, Im on a clean slate now I guess thats good.
  19. #319  
    @jonadddia84..

    could you tell me the steps you performed to be able to get into usbpass in 1.4?

    Did you doctor down to 1.2 or 1.3?

    finally, did you over the air update to 1.4?

    did you install any usbpassthrough patches along the way?
  20. #320  
    Quote Originally Posted by trim81 View Post
    tried the keygen, and the patch

    as soon as I enabled it, it reads "com.usbpassthrough" is not runing (something similar to that)

    This was a 1.2 dtoctored pre, going to OTA 1.4 update. (no passthrough enabled before update)


    jhoff: are you currently able to get into usbpassthrough with 1.4? I assume you applied usbpassthrough with 1.3.5.1?
    I am able to get into usbpassthrough mode using the patch in 1.4. I had previously applied the patch in 1.3.5.1, not sure if that makes a difference.

Tags for this Thread

Posting Permissions