Results 1 to 12 of 12
  1.    #1  
    I keep getting error see ipkg log when downloading a theme. After looking at the log it says post installation error. How do I fix this? I can download everyhting else except themes.

    I have tried uninstalling Package Manager service and Preware and reinstalling it via quick install. I have run the web doctor and erase everything on the phone and reinstall Package Manager Service and Preware and still no themes. I keep getting the same error. I have read the forums and tried what they said and still nothing. Can somebody who knows how to fix this problem please help me. I did try restarting the phone but still no theme because it was never downloaded.


    The error that I get wen trying to download a theme is:
    This is what in in the ipkkg log:



    Status
    Nothing interesting

    Status
    Nothing interesting

    Install
    Begin installation of com.prethemer.themes.182ae4534f
    Installing com.prethemer.themes.182ae4534f (1.0.0) to root...
    prethemer/feeds/preware/themes/com.prethemer.themes.182ae4534f_1.0.0_all.ipk[/url]
    Configuring com.prethemer.themes.182ae4534f

    Confirm
    User consent requested for post-install script execution

    Approve
    User approved post-install script execution

    Unlock
    Nothing interesting

    Status
    Nothing interesting

    Postinst

    There is already a theme installed. Remove any installed themes before continuing
    Removing package com.prethemer.themed.182ae4534f from root
    mkdir: cannot create directory'/media/cryptofs/apps/usr/lib/webos-quick-install':File exists
    cat: can't open/ media/internal/prethemer.txt: No such file or directory
    sh: 1 unknown operand

    Lock
    Nothing interesting

    Remove
    No packages removed
    Nothing to be done

    Failed
    ErrorGenericMethod Exception:Failure during post-install script execution




    That is actually the best part of precentral and preware is installing themes.

    By the way I have the current updated version of webos and quick install. Feel free to write me as well.
    Last edited by DSIREME07; 01/21/2010 at 02:25 PM.
  2. #2  
    If you give us the ipkg log errors someone'll probably be able to tell you what's going wrong.

    Also if you make a more helpful title such as ipkg error on Themes it'd more readily encourage people who know about themes to help. Additionally There has to be a better category than TreaCentral.com and PreCentral.net for this.

    As far as my experience, if you don't restart after you install a theme and try to install another one because it didn't look like it worked generally will corrupt something and can only be fixed by using the Dr.
  3.    #3  
    I keep getting error see ipkg log when downloading a theme. After looking at the log it says post installation error. How do I fix this? I can download everyhting else except themes.

    I have tried uninstalling Package Manager service and Preware and reinstalling it via quick install. I have run the web doctor and erase everything on the phone and reinstall Package Manager Service and Preware and still no themes. I keep getting the same error. I have read the forums and tried what they said and still nothing. Can somebody who knows how to fix this problem please help me. I did try restarting the phone but still no theme because it was never downloaded.


    The error that I get wen trying to download a theme is:
    This is what in in the ipkkg log:


    Status
    Nothing interesting

    Status
    Nothing interesting

    Install
    Begin installation of com.prethemer.themes.182ae4534f
    Installing com.prethemer.themes.182ae4534f (1.0.0) to root...
    prethemer/feeds/preware/themes/com.prethemer.themes.182ae4534f_1.0.0_all.ipk[/url]
    Configuring com.prethemer.themes.182ae4534f

    Confirm
    User consent requested for post-install script execution

    Approve
    User approved post-install script execution

    Unlock
    Nothing interesting

    Status
    Nothing interesting

    Postinst
    There is already a theme installed. Remove any installed themes before continuing
    Removing package com.prethemer.themed.182ae4534f from root
    mkdir: cannot create directory'/media/cryptofs/apps/usr/lib/webos-quick-install':File exists
    cat: can't open/ media/internal/prethemer.txt: No such file or directory
    sh: 1 unknown operand

    Lock
    Nothing interesting

    Remove
    No packages removed
    Nothing to be done

    Failed
    ErrorGenericMethod Exception:Failure during post-install script execution



    That is actually the best part of precentral and preware is installing themes.

    By the way I have the current updated version of webos and quick install. Feel free to write me as well.
  4.    #4  
    I keep getting error see ipkg log when downloading a theme. After looking at the log it says post installation error. How do I fix this? I can download everything else except themes.

    I have tried uninstalling Package Manager service and Preware and reinstalling it via quick install. I have run the web doctor and erase everything on the phone and reinstall Package Manager Service and Preware and still no themes. I keep getting the same error. I have read the forums and tried what they said and still nothing. Can somebody who knows how to fix this problem please help me. I did try restarting the phone but still no theme because it was never downloaded.


    The error that I get wen trying to download a theme is:
    This is what in in the ipkkg log:


    Status
    Nothing interesting

    Status
    Nothing interesting

    Install
    Begin installation of com.prethemer.themes.182ae4534f
    Installing com.prethemer.themes.182ae4534f (1.0.0) to root...
    prethemer/feeds/preware/themes/com.prethemer.themes.182ae4534f_1.0.0_all.ipk[/url]
    Configuring com.prethemer.themes.182ae4534f

    Confirm
    User consent requested for post-install script execution

    Approve
    User approved post-install script execution

    Unlock
    Nothing interesting

    Status
    Nothing interesting

    Postinst
    There is already a theme installed. Remove any installed themes before continuing
    Removing package com.prethemer.themed.182ae4534f from root
    mkdir: cannot create directory'/media/cryptofs/apps/usr/lib/webos-quick-install':File exists
    cat: can't open/ media/internal/prethemer.txt: No such file or directory
    sh: 1 unknown operand

    Lock
    Nothing interesting

    Remove
    No packages removed
    Nothing to be done

    Failed
    ErrorGenericMethod Exception:Failure during post-install script execution



    That is actually the best part of precentral and preware is installing themes.

    By the way I have the current updated version of webos and quick install. Feel free to write me as well.
  5. #5  
    The reason this doesn't work is stated in the error log You already have a theme (or partial theme) installed. You may only have one theme at a time installed on WebOS at the moment.

    The way to fix this is to run WebOS Quick Install, click TOOLS -> THEMER and then click REVERT.

    This will remove any theme or partial theme from your Pre - then you can go into Preware and choose a new one you like.

    Hope this helps.
  6. #6  
    Solved in your other thread. No need to post the same thread twice
  7.    #7  
    Thanks for your response but I tried that also I don't have another theme downloaded or partially downloaded. When I go to quick install first of nothing comes up for name and version it's just empty. When I click on the revert back to default it starts the process but never finishes it. It's like it freezes and doesn't change and I have uninstall and reinstalled the quick install and still the same problem.

    Any suggestions??????
  8. #8  
    <<All three threads merged>>

    Do not Crosspost (Create duplicate threads or posts)

    It's inconsiderate.
    Just call me Berd.
  9. #9  
    Quote Originally Posted by DSIREME07 View Post
    Thanks for your response but I tried that also I don't have another theme downloaded or partially downloaded. When I go to quick install first of nothing comes up for name and version it's just empty. When I click on the revert back to default it starts the process but never finishes it. It's like it freezes and doesn't change and I have uninstall and reinstalled the quick install and still the same problem.

    Any suggestions??????
    Are you using the most recent version of WebOS QuickInstall? It needs to be v2.96
  10.    #10  
    yes i have the most current version of everything
  11. #11  
    In which case if you still feel you want to use themes then you need to run WebOS Doctor - there's no other fix except what I've already suggested.
  12. #12  
    Actually, running WebOS Doctor doesn't seem to fix it either. Still can't get themes from Preware. Error message reads:

    download
    % Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current
    Dload Upload Total Spent Left Speed
    0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 0
    0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 0
    0 0 0 0 0 0 0 0 --:--:-- --:--:-- --:--:-- 0
    0 1871k 0 1155 0 0 606 0 0:52:43 0:00:01 0:52:42 606
    1 1871k 1 29715 0 0 11528 0 0:02:46 0:00:02 0:02:44 42373
    3 1871k 3 72555 0 0 18441 0 0:01:43 0:00:03 0:01:40 35189
    7 1871k 7 139k 0 0 30834 0 0:01:02 0:00:04 0:00:58 52013
    9 1871k 9 175k 0 0 28753 0 0:01:06 0:00:06 0:01:00 41100
    9 1871k 9 175k 0 0 24785 0 0:01:17 0:00:07 0:01:10 33408
    9 1871k 9 175k 0 0 21781 0 0:01:28 0:00:08 0:01:20 26444
    10 1871k 10 191k 0 0 22662 0 0:01:24 0:00:08 0:01:16 26178
    12 1871k 12 234k 0 0 24730 0 0:01:17 0:00:09 0:01:08 19164
    13 1871k 13 250k 0 0 24318 0 0:01:18 0:00:10 0:01:08 17887
    15 1871k 15 288k 0 0 25619 0 0:01:14 0:00:11 0:01:03 27025
    17 1871k 17 328k 0 0 26509 0 0:01:12 0:00:12 0:01:00 35259
    20 1871k 20 391k 0 0 28731 0 0:01:06 0:00:13 0:00:53 38627
    23 1871k 23 440k 0 0 31025 0 0:01:01 0:00:14 0:00:47 43612
    27 1871k 27 524k 0 0 34550 0 0:00:55 0:00:15 0:00:40 56270
    33 1871k 33 624k 0 0 38679 0 0:00:49 0:00:16 0:00:33 68774
    38 1871k 38 715k 0 0 41760 0 0:00:45 0:00:17 0:00:28 81844
    44 1871k 44 825k 0 0 45615 0 0:00:42 0:00:18 0:00:24 97157
    48 1871k 48 900k 0 0 47064 0 0:00:40 0:00:19 0:00:21 93148
    52 1871k 52 975k 0 0 48592 0 0:00:39 0:00:20 0:00:19 91927
    58 1871k 58 1095k 0 0 52125 0 0:00:36 0:00:21 0:00:15 96610
    64 1871k 64 1211k 0 0 54984 0 0:00:34 0:00:22 0:00:12 98k
    70 1871k 70 1314k 0 0 57106 0 0:00:33 0:00:23 0:00:10 99292
    75 1871k 75 1410k 0 0 58907 0 0:00:32 0:00:24 0:00:08 103k
    82 1871k 82 1535k 0 0 61556 0 0:00:31 0:00:25 0:00:06 112k
    84 1871k 84 1587k 0 0 61227 0 0:00:31 0:00:26 0:00:05 97k
    90 1871k 90 1701k 0 0 63277 0 0:00:30 0:00:27 0:00:03 98k
    95 1871k 95 1778k 0 0 63375 0 0:00:30 0:00:28 0:00:02 92027
    100 1871k 100 1871k 0 0 65242 0 0:00:29 0:00:29 --:--:-- 97261
    install
    ** Message: serviceResponse Handling: 2, {"returnValue":true , "ticket":1, "subscribed":true}
    ** Message: serviceResponse Handling: 2, { "ticket":1 , "status":"STARTING" }
    ** Message: serviceResponse Handling: 2, { "ticket":1 , "status":"CREATE_TMP" }
    ** Message: serviceResponse Handling: 2, { "ticket":1 , "status":"VERIFYING" }
    ** Message: serviceResponse Handling: 2, { "ticket":1 , "status":"IPKG_INSTALL" }
    ** Message: serviceResponse Handling: 2, { "ticket":1 , "status":"SUCCESS" }
    mkdir-prerm
    Nothing Interesting.
    install-prerm
    Nothing Interesting.
    postinst
    -1: Unable to run command: IPKG_OFFLINE_ROOT=/media/cryptofs/apps /bin/sh /media/cryptofs/apps/usr/lib/ipkg/info/com.prethemer.themes.78cf9402fb.postinst 2>&1
    mkdir: cannot create directory '/media/cryptofs/apps/usr/lib/webos-quick-install': File exists
    cat: can't open '/media/internal/prethemer.txt': No such file or directory
    sh: 1: unknown operand
    There is already a theme installed. Remove any installed themes before continuing
    Removing package com.prethemer.themes.78cf9402fb from root...
    remove
    No packages removed.
    Nothing to be done
    delete
    Nothing Interesting.
    failed
    Nothing Interesting.

Posting Permissions