Results 1 to 5 of 5
  1. sknnie's Avatar
    Posts
    61 Posts
    Global Posts
    63 Global Posts
       #1  
    so i downloaded with webosQI so now none of the themes will download from the preware. i know i have to uninstall the theme but the revert to default theme button on webosQI is not available. i also dont see any uninstall options

    i just noticed the webosQI thinks the phone is in default theme. well its not what do i do

    so redownloaded a theme and it still says that it is in default theme and every time i download a theme it works but i do get an

    error 5
    command: put. file.///media/cryptofs/apps/usr/lib/webos-quick-install/theme.xml
    reply:file open failed
  2. mysteray's Avatar
    Posts
    11 Posts
    Global Posts
    19 Global Posts
    #2  
    i am having the same issue. i installed the "Green Must Die" theme today using webosQI. i received the same error message as sknnie. cannot "revert to default". also, themes is not listed under installed packages in preware. how do i get rid of the theme?
  3. solarus's Avatar
    Posts
    554 Posts
    Global Posts
    575 Global Posts
    #3  
    Try these instructions. Worked for me.

    http://forums.precentral.net/webos-t...t-default.html
  4. mysteray's Avatar
    Posts
    11 Posts
    Global Posts
    19 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by solarus View Post
    Try these instructions. Worked for me.

    http://forums.precentral.net/webos-t...t-default.html
    thanks solarus, that did the trick.
  5. #5  
    Also worked for me. Thanks solarus

Posting Permissions