Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    i did a search and could not find any answers.
    I finally bit the bullet and tried some homebrew. when i decided to put on this mac theme, all my icons on the top bar the battery icon (i still have the time and sprint in the corner)
    Is this theme supposed to be like this? its not like this in the picture.

    also i used preware to load it and i did try restarting.
  2. as4life's Avatar
    Posts
    577 Posts
    Global Posts
    733 Global Posts
    #2  
    Quote Originally Posted by hockey4life0099 View Post
    i did a search and could not find any answers.
    I finally bit the bullet and tried some homebrew. when i decided to put on this mac theme, all my icons on the top bar the battery icon (i still have the time and sprint in the corner)
    Is this theme supposed to be like this? its not like this in the picture.

    also i used preware to load it and i did try restarting.
    Which feed did you download from? If it was the prethemer feed, your top bar should be gray. Try uninstalling and reinstalling theme
    My first theme - Mac OSX Theme Gallery or Pre Themer

    Learn how to run your pre at 800mhz Here!
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by as4life View Post
    Which feed did you download from? If it was the prethemer feed, your top bar should be gray. Try uninstalling and reinstalling theme
    thanks I reintalled it and it worked perfect this time
  4.    #4  
    so after 1.3.5 it's doing the same thing but this time reinstalling is not working. Any ideas?

Posting Permissions