Results 1 to 6 of 6
  1. ipixel's Avatar
    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
       #1  
    ok Iinstalled the google theme and I try to remove it today and it said something like the ERROR REMOVING: see ipkg log, anyone know what to do???
  2. #2  
    Try removing it with the WOSQI, if not try the doctor. Just back up your contacts in more than one spot.
  3. ipixel's Avatar
    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
       #3  
    Wosqi???
  4. nerubius's Avatar
    Posts
    58 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts
    #4  
    did you install the theme with preware?

    were you trying to remove it with preware?

    what patches do you have installed if any?

    are you familiar with webOS quickinstall or Repair Utility from Canuck Software?



    try removing the theme with webOS quickinstall

    if after doing this theme shows as being uninstalled in preware, but some of the images/icons/changes from the theme are still there..

    try this:
    run EPR from preware
    reboot the pre
    check preware to be sure ALL patches are removed
    if there are any patches remaining, uninstall them
    if preware can't remove the leftover patches, remove them with webOS qi
    reboot again and verify that you have no patches installed
    run webOS repair utility with the "Override Compatibility" box checked
    reboot and reapply the patches you need
  5. ipixel's Avatar
    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
       #5  
    yea I installled the theme with preware, and yes I was trying to remove it with preware cause I'm not around a computer right now. The patches I have installed are:





    add the date
    battery icon
    Change number of bookmarks
    Slider closed to end calls
    Disable phone sounds
    Enable landscape mess
    Enable landscape youtube
    LED notifications
    Iphone style mess
    Multi mod
    Swipe to delete vids
    Onscreen keyboard
    Vid download
  6. nerubius's Avatar
    Posts
    58 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts
    #6  
    it is likely that a conflict between the add date and/or the battery icon patches with your theme. (the theme probably changes the battery icon also, or something in the top bar)

    i do not know if you will be able to fix this without using a computer to assist.

    maybe try removing those two patches and then removing the theme, but i would guess that you'll get an error upon trying to remove the battery icon patch if not both.

Posting Permissions