Results 1 to 12 of 12
  1.    #1  
    I'm trying to update to 1.3.1 and I'm uninstalling patches, themes, tweaks etc. I went into PreWare and tried to uninstall the one theme that I had installed. The theme is the Texas Longhorns theme. After I OK the script it gives me an error that says that the theme probably failed to uninstall. The funky the is, that the theme wasn't even in effect. Help me!
  2. #2  
    goto webos qi, tools, theme builder, revert to default..... see if that helps
    Dan DeFrancisco

    My Add Scrim Patches:
    Contacts
    Messaging
    Email

    My themes:

    http://www.prethemer.com/profile/mracer29/themes


    If you like my work or I do custom work for you, I have a donate button on my themes on prethemer. Donations always accepted but, never required!!!! If nothing else the thanks button is over there
    -------------------------------------------------------------------->
  3.    #3  
    Oh geeze... NOW I'm scared. After removing the blink notifications patch, it STILL blinks. Should I just WebOS doctor it?
  4. #4  
    Quote Originally Posted by RickAstleeee View Post
    Oh geeze... NOW I'm scared. After removing the blink notifications patch, it STILL blinks. Should I just WebOS doctor it?
    NO! wait a few days they will have the repair utility updated with the 1.3.1 Doc. have you updated yet?? if not go get webos repair utility and click the overide compatibilty option under tools belive and let it run.
    Dan DeFrancisco

    My Add Scrim Patches:
    Contacts
    Messaging
    Email

    My themes:

    http://www.prethemer.com/profile/mracer29/themes


    If you like my work or I do custom work for you, I have a donate button on my themes on prethemer. Donations always accepted but, never required!!!! If nothing else the thanks button is over there
    -------------------------------------------------------------------->
  5.    #5  
    I haven't updated, so I just Doctor'd the thing. All seems to be well now.
  6. #6  
    Quote Originally Posted by RickAstleeee View Post
    Oh geeze... NOW I'm scared. After removing the blink notifications patch, it STILL blinks. Should I just WebOS doctor it?
    the led notifications patch just makes the feature visible. You'll still need to disable it before removing the patch
    If you've liked my software, please consider to towards future development.

    Developer of many apps such as: WebOS Quick Install, WebOS Theme Builder, Ipk Packager, Unified Diff Creator, Internalz Pro, ComicShelf HD, LED Torch, over 70 patches and more.

    @JayCanuck @CanuckCoding Facebook
  7.    #7  
    As I said above, I have already WebOS Doc'd my Pre. Thanks for the info though!
  8. #8  
    I personly would have run the webos repair but, the doctor will fix anything. For future referance the repair utility compairs your phones files to the doctors files and repairs stuff. All this happens with out disturbing any of your pics, vids, nusic, blah blah blah.....
    Dan DeFrancisco

    My Add Scrim Patches:
    Contacts
    Messaging
    Email

    My themes:

    http://www.prethemer.com/profile/mracer29/themes


    If you like my work or I do custom work for you, I have a donate button on my themes on prethemer. Donations always accepted but, never required!!!! If nothing else the thanks button is over there
    -------------------------------------------------------------------->
  9.    #9  
    Where would one get the Repair Utility?
  10. #10  
    http://forums.precentral.net/canuck-...r-utility.html



    Created by Jason Robitailli, Master of all things Pre.
    Dan DeFrancisco

    My Add Scrim Patches:
    Contacts
    Messaging
    Email

    My themes:

    http://www.prethemer.com/profile/mracer29/themes


    If you like my work or I do custom work for you, I have a donate button on my themes on prethemer. Donations always accepted but, never required!!!! If nothing else the thanks button is over there
    -------------------------------------------------------------------->
  11. #11  
    my themes in my preware won't work after i updated...it just freezes.wassup with that?...and my filecoaster won't load either....just keeps spinning.
  12. #12  
    Quote Originally Posted by gman4u21172 View Post
    my themes in my preware won't work after i updated...it just freezes.wassup with that?...and my filecoaster won't load either....just keeps spinning.
    Preware has been working fine for me, file coaster did not open for me either.
    Dan DeFrancisco

    My Add Scrim Patches:
    Contacts
    Messaging
    Email

    My themes:

    http://www.prethemer.com/profile/mracer29/themes


    If you like my work or I do custom work for you, I have a donate button on my themes on prethemer. Donations always accepted but, never required!!!! If nothing else the thanks button is over there
    -------------------------------------------------------------------->

Posting Permissions