Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 80 of 101
  1. #61  
    Quote Originally Posted by gjlowe View Post
    I think my problem is not with the themes themselves. Something in the process messed up my drop down menus. That screenshot I posted earlier remains even if I get the default theme fully reloaded.

    Looks like the Doctor is making a house call tonight!
    yes i dont know what that is sorry gjlowe
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  2.    #62  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    go ahead and download the ipk file and do it that way it would be better then do the revert to default....yes use webos quick installer
    ok so i did that and i revert to default and the white box didnt go away
  3. #63  
    did you uninstall the battery tweak ????
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4.    #64  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    did you uninstall the battery tweak ????
    yeah the battery tweak wasn't installed when i did that none of the boxes were checked . would a partial reset delete my contacts and evrything ?
  5.    #65  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    did you uninstall the battery tweak ????
    or should i have the tweak installed when i do it ?
  6. #66  
    install the battery tweak again and see if it brings it back ,that may work now
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  7.    #67  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    install the battery tweak again and see if it brings it back ,that may work now
    ok ill try that and when i install the theme using themer i dont see any changes to the pre so its not showing the theme
  8. #68  
    just do the battery tweak if everything else is good
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  9.    #69  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    just do the battery tweak if everything else is good
    the white box is still there it wont go away or anything
  10. gjlowe's Avatar
    Posts
    279 Posts
    Global Posts
    318 Global Posts
    #70  
    Yes! I removed all of my patches (using the quilt method as that is how I had applied them), and the menus are back! Checking everything else...
  11. #71  
    ok lets try that other button that you asked about ok disable all mods do that one and see if it is another tweak thats messing it up
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  12.    #72  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    ok lets try that other button that you asked about ok disable all mods do that one and see if it is another tweak thats messing it up
    i did i dont have any tweaks installed nothing everything is unchecked
  13. #73  
    ok then reinstall the battery tweak its got to be there somewhere ... man ive tried everthing i can to get this thing back ...if it does not come back now then you'll have to web doctor it ok
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  14. #74  
    dont worry you cant screw up the pre beyond fixing it , web doctor will always fix it , i would just rather not do that if i dont have to
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  15.    #75  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    ok then reinstall the battery tweak its got to be there somewhere ... man ive tried everthing i can to get this thing back ...if it does not come back now then you'll have to web doctor it ok
    ok i did .

    how does it come back though ? maybe a patch is messing it up?
  16.    #76  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    dont worry you cant screw up the pre beyond fixing it , web doctor will always fix it , i would just rather not do that if i dont have to
    and if i backup everything and do the doc thing how do i get all the stuff back like my contacts and all?
  17. #77  
    no it has something to do with mixing up the themes then uninstalling them the wrong way
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  18.    #78  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    no it has something to do with mixing up the themes then uninstalling them the wrong way
    ok and i cant even put the pre in usb mode so i can access the hard drive ***!
  19. #79  
    back up should reinstall all your contacts r saved to back up but not much else is ,when you reset phone it will ask you to log into palm profile and then it should back up,but unfortunately not much else is
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  20. #80  
    plug it in and reboot it
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions