Page 19 of 29 FirstFirst ... 91415161718192021222324 ... LastLast
Results 361 to 380 of 566
  1. #361  
    Really good theme
  2. #362  
    everything works fine except for the bottom launcher bar does not have the blue glowy line on it. it just looks the same. i added the style.css properly so the top bar is blue, but the bottom isnt working. any ideas? i installed via preware btw.

    Also the slide up lock is still default yellow and not blue.
    Last edited by farcus; 12/26/2009 at 08:15 PM.
  3. #363  
    Has anyone tried this on the 1.3.5 update? What were the results?
  4. #364  
    I've tried it. Not all parts are working. The boot image isn't there. The Date on top and heading top-left is still white. Lock screen Lock image is the original. other stuff is working.
  5. DrSuSE's Avatar
    Posts
    483 Posts
    Global Posts
    560 Global Posts
    #365  
    I installed it this AM after upgrading to 1.3.5... seems fine as far as I can tell. I installed it via Preware from the PreThemer feed.

    Edit: All things are working for me, including the things the user above said aren't. My guess is he is using the PreCentral feed or something. All elements of the theme seem to be fine for me.
  6. #366  
    Yep. Got it from wrong place. All is fine.
  7. #367  
    I installed it from Preware and everything is fine except the dialer is green when I am on a call. If I switch to the numeric pad, it is blue, but the dialer background is still green when I see the caller's picture. Can anyone else confirm?
  8. #368  
    Quote Originally Posted by WillJitsu View Post
    I installed it from Preware and everything is fine except the dialer is green when I am on a call. If I switch to the numeric pad, it is blue, but the dialer background is still green when I see the caller's picture. Can anyone else confirm?
    Same here.
  9. #369  
    Ok good. Glad I'm not the only one. Hopefully this is something that can be fixed rather easily.
  10. DrSuSE's Avatar
    Posts
    483 Posts
    Global Posts
    560 Global Posts
    #370  
    Weird, I have no green dialer... whether I am on a call or not. All elements of the theme continue to be fine for me.
  11. #371  
    Quote Originally Posted by DrSuSE View Post
    Weird, I have no green dialer... whether I am on a call or not. All elements of the theme continue to be fine for me.
    Yes that's very strange. Not sure what the difference would be.
  12. #372  
    I have this issue also I tried uninstalling and re installing but still the same thing.
  13. #373  
    so some of my phone calls with people linked with google come up with the theme working but iv noticed that ones with linked with the palm profile come up green
  14. #374  
    the dialer is only green when it is a contact with a picture attached. no pic. dialer green.

    Its also the only thing i've noticed was wrong.
  15. quickrahn's Avatar
    Posts
    28 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts
    #375  
    same here, green dialer on contacts with photo. everything else is the same after the update.
  16. #376  
    Since the 1.3.5 update, I have noticed the green dialer when in a call with a contact who has a picture, and also the top bar text ("Sprint" and date text) is white now, instead of blue. Everything else seems to be working, as far as I can tell.
  17. #377  
    Just a question before i download this...is the messaging app blue also?????
  18. Jester69's Avatar
    Posts
    15 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #378  
    Looks nice! May check it out. Thanx
  19. #379  
    You did a great job with this theme, I want to get it back on there after updating to 1.3.5.1 and I am haveing errors and cant figure it out!
  20. #380  
    Nice Job with Theme

    Could I make a suggestion?

    How about making the laucher bar transparent
    instead of the blue line and gray background...

    I think it would be nicer.

Tags for this Thread

Posting Permissions