Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Hello,

    I have a google business account (means xxxx@mybusinessdomain.com) and all worked great, until I changed the login password.

    Now it won't login and it seems the account is not recognized anymore as a Google account.

    I'm using the free version (not exists anymore) of google apps for business [users<10]

    Tried with Pre3 and Touchpad, same problem.

    Right now I'm using the exchange method to sync google calendar, contacts, and services, but no the email (that I'm using by IMAP common service) due is not syncronized well through exchange.

    Thoughts?

    Would be possible that Google has stopped this auto-recognize method for all devices, due now is not free anymore?
    webOS Italia Community Manager

    User of webOS 2.2.4 on Pre-/ Pre3 & webOS 3.0.5 on HP TouchPad
  2. #2  
    Exchange sync is going to be discontinued soon, and maybe Google already turned off new authentications. It seems the normal Google Synergy connector can handle Google Apps. Have you tried that?
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by GMMan View Post
    Exchange sync is going to be discontinued soon, and maybe Google already turned off new authentications. It seems the normal Google Synergy connector can handle Google Apps. Have you tried that?
    Yeah I know in fact I used always the google synergy connector, but now it refuses to login, it seems that it doesn't recognize my @domain.com (that is a google business - free) as a google account...

    the other google classics accounts (gmail.com) work well.

    I'm thinking if Google is doing something to try to convince who has the old free business account to pay the service...
    webOS Italia Community Manager

    User of webOS 2.2.4 on Pre-/ Pre3 & webOS 3.0.5 on HP TouchPad
  4. DataJog's Avatar
    Posts
    120 Posts
    Global Posts
    123 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by DMeister View Post
    Yeah I know in fact I used always the google synergy connector, but now it refuses to login, it seems that it doesn't recognize my @domain.com (that is a google business - free) as a google account...

    the other google classics accounts (gmail.com) work well.

    I'm thinking if Google is doing something to try to convince who has the old free business account to pay the service...
    I just tried this (not via Exchange) with my free business account and it worked fine. The only difference is that I created a new user instead of changing mine.

    If you want me to test anything else, just let me know...
    Scott
    Last edited by DataJog; 12/31/2012 at 09:08 AM. Reason: clarification
    DataJog - Ingeniously Moving Data From Your Desktop to ANY webOS or Android Device

    123 Trace - ** NEW APP ** Teaches kids the 123's
    ABC Trace - Teaches kids the ABC's
  5.    #5  
    Quote Originally Posted by DataJog View Post
    I just tried this (not via Exchange) with my free business account and it worked fine. The only difference is that I created a new user instead of changing mine.

    If you want me to test anything else, just let me know...
    Scott
    Hi Scott! Thank you, have you used the google synergy connector?

    If yes, could you change the password to that test user you've created and see what happens when you update it on webOS? Thanks again

    Dan
    webOS Italia Community Manager

    User of webOS 2.2.4 on Pre-/ Pre3 & webOS 3.0.5 on HP TouchPad
  6. #6  
    I believe that the Synergy gonna continue working with the Google accounts and the Exchange gonna work with Google Apps, that is a professional solution.

    Anyway, I really don't believe that gonna finish the Synergy Connector to GApps account.


    Best Regards...
    "If A Man Isn't Willing To Take Some Risk For His Opinions, Either His Opinions Are No Good Or He's No Good!" - Ezra Pound (Poet & Critic)
    (Happy A Lot, As A Good Carioca!)
  7.    #7  
    Ok, now works again... mysteries of google's servers... Good so.
    webOS Italia Community Manager

    User of webOS 2.2.4 on Pre-/ Pre3 & webOS 3.0.5 on HP TouchPad

Posting Permissions