Results 1 to 6 of 6
  1. socoot1's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts
       #1  
    Hi everyone, My stock loaded main calendar won't start up when I push the icon.

    I have a launch day Sprint pre. The calendar worked fine until last week. Then suddenly stopped loading.

    The icon illuminates for a couple seconds, then stops.

    I have two EAS accounts which work fine to retrieve email.

    Has anyone else had this problem? Any solutions?

    Is there a full calendar app I can use in the meantime? I've looked in Preware but I can't find any.

    I don't want to doctor my phone unless it's the last resort.

    Thanks
  2. #2  
    Have you attempted to reboot the phone, see if that fixes it?
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  3. socoot1's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts
       #3  
    Yes I have rebooted it several times to no avail.
  4. #4  
    Sorry, best I could think of. I've not experienced nor read about this particular problem before.
    Maybe post in this thread see if anyone found a fix: http://forums.precentral.net/palm-pr...=calendar+load
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  5. socoot1's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts
       #5  
    I will check it out. Thank you.

    For some reason, I couldn't find any threads on it.
  6. socoot1's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    59 Global Posts
       #6  
    I doctored my phone and everything works now.

Posting Permissions