webOS Nation Forums >  webOS Discussion >  webOS Synergy and Synchronization > Yahoo: SSL certificate error
Yahoo: SSL certificate error
  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02/02/2010, 04:46 PM   #1 (permalink)
Member
 
Posts: 213
Just a while ago I got a notification saying:

SSL Certificate Error

The server's security certificate is not valid for login.yahoo.com

Contact your IT department or email provider to fix this issue.

I have already been having the issue with the yellow triangle but people say it is a syncing issue with imap idle. But this is don't mind.

But what do I do about this? Wondering if anybody could help.
You guys are my IT department. lol.
Thanks in advance.
spongamabob is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 03/04/2010, 01:02 PM   #2 (permalink)
Member
 
rklein8's Avatar
 
Posts: 32
i get this message too, pretty regularly. anyone got any tips?
rklein8 is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 03/04/2010, 01:06 PM   #3 (permalink)
Member
 
Posts: 213
I've realized that I only get this message when I'm connected to the wifi at my school. All other times I'm ok.
spongamabob is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 04/06/2010, 11:51 AM   #4 (permalink)
Member
 
Posts: 51
Quote:
Originally Posted by spongamabob View Post
I've realized that I only get this message when I'm connected to the wifi at my school. All other times I'm ok.
Good call, I actually noticed that when I am connected to "free" wifi, I will get the error, but I never get the error on 3G...

I spoke to one of the IS people at a place where I get the error and he said it is becuase the wifi signal is free but you need to have a password to log onto it.

So in a company building, on there wifi will give me the error message because although I am getting free wifi, I still need the pass word to access it???

Hope this makes some sense...
KILLERkpd#CB is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 04/06/2010, 10:41 PM   #5 (permalink)
Member
 
Posts: 213
Quote:
Originally Posted by FozzyBear View Post
Good call, I actually noticed that when I am connected to "free" wifi, I will get the error, but I never get the error on 3G...

I spoke to one of the IS people at a place where I get the error and he said it is becuase the wifi signal is free but you need to have a password to log onto it.

So in a company building, on there wifi will give me the error message because although I am getting free wifi, I still need the pass word to access it???

Hope this makes some sense...
Makes sense. at school it sends you to a login page before I can access any site or use anything that needs internet access. Even though students dontneed a username/password. We just have to click student/guest access.
spongamabob is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 03:21 AM   #6 (permalink)
Member
 
Posts: 22
well, not so sure it's just a wifi proplem. I just started to get this exact error, so I figure why don't I give precentral forums a search... I'm on evdo with the same problem-- I'm on sprint with patches.
santosjrm is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 03:40 AM   #7 (permalink)
Member
 
Posts: 513
I've just recently started getting this error and I don't use wifi. Not sure what the heck is up.

Last edited by bdog421; 05/21/2010 at 08:44 AM. Reason: edit my edit
bdog421 is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 03:50 AM   #8 (permalink)
Member
 
SuzukiGS750EZ's Avatar
 
Posts: 682
I'm adding my @sbcglobal.net e-mail addy and i get an error that says "The servers security certificate is not valid for palm.imap.mail.yahoo.com." I need an imap e-mail address for all my saved folders. Do you think its a problem on SBC's end temporarily?
SuzukiGS750EZ is offline   Reply With Quote
Old 05/21/2010, 04:44 AM   #9 (permalink)
Member
 
Posts: 830
getting this error now too
abegee is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 05:09 AM   #10 (permalink)
Member
 
Prince_Basil's Avatar
 
Posts: 439
I am on Evdo and I got the same error just recently. I turned off the SSL under the Preferences & Accounts. Just click on Yahoo, then Change Login Settings. Then on the drop down menu, turn it off. Or to none. Haha. might not be the safest but it rids of the error.
Prince_Basil is offline   Reply With Quote
Old 05/21/2010, 05:32 AM   #11 (permalink)
Member
 
Posts: 29
I also just recently started getting this error on EV connection
youngusaplaya is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 05:50 AM   #12 (permalink)
Member
 
SISGUITO's Avatar
 
Posts: 1,529
getting the error too with EV
SISGUITO is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 06:00 AM   #13 (permalink)
Member
 
mamouton's Avatar
 
Posts: 5,719
I have several friends that use sbc and they are having issues with their account on the pre as well. I have free yahoo account and have it set to sync manually and never have a problem with it.

Last edited by mamouton; 05/21/2010 at 06:14 AM.
mamouton is offline   Reply With Quote
Old 05/21/2010, 06:01 AM   #14 (permalink)
Member
 
Posts: 1
I think not. I did a partial erase a few hours ago for an unrelated isssue, and my emails seemed to restore fine. I encountered that the same error with my backup address "@yahoo.com." Possibly a Palm server issue.
Davoren is offline   Reply With Quote
Old 05/21/2010, 06:36 AM   #15 (permalink)
Member
 
bnite6's Avatar
 
Posts: 61
I received this message on EVDO and I tried to remove the account and add it back. Now I get the error trying to add yahoo as e-mail. I am stumped using web to get e-mail but shouldn't have to. Believe there is a problem with palm. Thoughts?
__________________
Everbody fights, Nobody quits!!!

Bnite6 ---
bnite6 is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 06:38 AM   #16 (permalink)
Member
 
Posts: 1,523
me too...today.
MDsmartphone is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 06:43 AM   #17 (permalink)
Member
 
Posts: 71
just got it this morning...at home with my own wi-fi... noticed yesterday that yahoo e-mails weren't even creating notifications and it wouldn't sync to the server at all even manually. might be something with palm smtp server, i guess...
Alik R is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 06:47 AM   #18 (permalink)
Member
 
ToddPsyD's Avatar
 
Posts: 63
looks like this is a growing issue. I woke up to the same certificate error message this morning. I haven't had any problems with this before. I'm on my home wifi right now. Will try a reboot, evdo see if it makes any difference...
ToddPsyD is offline   Reply With Quote
Thanked By: m21671
Old 05/21/2010, 07:02 AM   #19 (permalink)
Member
 
Posts: 513
Ok I guess it only worked for a sec, now it's giving me certificate invalid again.

Seems a bit like the app catalog issue the other day(expired certificate) , palm will have a fix soon.
bdog421 is offline   Reply With Quote
Old 05/21/2010, 07:05 AM   #20 (permalink)
Member
 
Posts: 42
error here too. Removed ssl in prfs and now working. At least this is a short term fix.
foush is offline   Reply With Quote
Reply

 

Tags
email, ssl certificate error, yahoo

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0