Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    my school does owa... But I can't seem to set it up to work. Don't know how to find or set up domain and everything
  2. Kedar's Avatar
    Posts
    994 Posts
    Global Posts
    2,071 Global Posts
    #2  
    I have the same problem. They just switched.

    Any help?
  3. #3  
    Same problem here too.
  4. #4  
    you have to get the domain from the provider
  5.    #5  
    Mailbox owner: Jonathan --------
    User-Agent:
    Outlook Web Access experience: Basic
    User language: English (United States)
    User time zone:
    Exchange mailbox address:
    Outlook Web Access host address: http://----.---.---.edu/owa
    Outlook Web Access version:
    Outlook Web Access host name: ----.---.----.---
    Client Access server name: exhc--.---.-----.---
    Exchange Client Access server .NET Framework version:
    Client Access server operating system version:
    Client Access server operating system language: en-US
    Microsoft Exchange Client Access server version:
    Client Access server language: en-US
    Client Access server time zone:
    Microsoft Exchange Client Access server platform: 64bit
    Mailbox server name: EXMBC--.---.---.---
    Mailbox server Microsoft Exchange version:
    Other Microsoft Exchange server roles currently installed on the Client Access server:
    Authentication type associated with this Outlook Web Access session:
    Public logon:


    *****************************

    and exactly what are you refering to as domain because this is all i am given


    thank you mytether
  6. Kedar's Avatar
    Posts
    994 Posts
    Global Posts
    2,071 Global Posts
    #6  
    Yeah... can someone help please? I always get "bad login/password" but it's right. It's probably because the domain is wrong.
    Where can I find it?

Posting Permissions