Results 1 to 9 of 9
  1. tfracs33's Avatar
    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    111 Global Posts
       #1  
    I've noticed in the last 2 weeks, the alarm application is not storing my alarm times. It used to let me save my alarm times and choose which ones I wanted without re-entering the information.

    Some days I open it and it's like I am starting from scratch.

    Anyone else have this issue and if so, any suggestions?
  2. #2  
    Which alarm app?
    Try the "TIMEPIECE" app.
    It's the perfect alarm clock.
  3. tfracs33's Avatar
    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    111 Global Posts
       #3  
    The basic alarm that comes with the phone...
  4. #4  
    I have had some problems with backups and the Timepiece app (what your referring to)

    Basically with me I had a corrupted alarm for some reason, so every day I would change it then the backup would run and it would replace the new one. I solved mine by erasing all alarms, running a manual backup, then adding an alarm and run the backup again and see if it was still there. Maybe you could try something similar?
  5. #5  
    My alarms were out of sync and not alarming. Somehow my network settings were on auto. I had to turn that off and set the time manually. Auto set kept telling me that I was in Canada even though I'm in Texas. Lol
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!
  6. #6  
    Quote Originally Posted by Achill3s View Post
    My alarms were out of sync and not alarming. Somehow my network settings were on auto. I had to turn that off and set the time manually. Auto set kept telling me that I was in Canada even though I'm in Texas. Lol
    I was experiencing the same thing until 1.3.5 when it was fixed.
  7. #7  
    I had a wierd experience recently. I have about 7 alarms preset. I only use 1 or 2 a few times a week. I recently deleted one & the next time I went to use it ALL my alarms were gone. I made a new one. The next day I needed one the old ones so I hit the + sign and an old one reapearred. So I kept hitting the + sign & got all my alarms back. I'm not sure what happened or if it will do it again but I'm still using it...for now.
  8. #8  
    I have run into the same problem. I posted here also. I haven't tried their solution yet, but I might get around to it tonight...

    If anyone else has a suggestion, please share!
  9. mgiven's Avatar
    Posts
    71 Posts
    Global Posts
    120 Global Posts
    #9  
    Had the same thing happen yesterday.....all alarms wiped out and had to enter them again....

    On a related note, does everyone else have problems with it keeping the current time? On network time I seem to gain 3-4 minutes every overnight. So..I got frustrated last night and decided to turn off network time setting and manually entered it. Lo and behold this morning the clock was 4 minutes SLOW. arrrgh!

    On another related note...is there a way to replace icons? That default clock icon has to be one of the worst i've ever seen.

    Mike

Posting Permissions