Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 20 of 46
  1.    #1  
    Has anyone had any success installing the "Send Contacts Via Email" patch? I keep getting the IPKG error. Only patch I've had trouble with. Any known patches that may be in conflict?
  2. Helidos's Avatar
    Posts
    791 Posts
    Global Posts
    810 Global Posts
    #2  
    It was broke for 1.3.5.1 but it is supposed to be fixed per Patch Contacts Send All via Email - WebOS Internals
  3. #3  
    not working for me either on 1.3.5.1
  4. #4  
    can't wait for the working version
  5. #5  
    does not work for me
  6.    #6  
    I even tried uninstalling and reinstalling preware and package manager service and still no luck....
  7. #7  
    no work for me either...
  8. danstah's Avatar
    Posts
    136 Posts
    Global Posts
    141 Global Posts
    #8  
    Quote Originally Posted by JohnnyPre View Post
    no work for me either...
    +1
  9. Helidos's Avatar
    Posts
    791 Posts
    Global Posts
    810 Global Posts
    #9  
    I updated the patch file until it is posted in preware.. All credit goes to the original creator...

    Installed no problems - emailed my contacts downloaded and then imported into a Gmail account.

    Let me know if it doesn't work.
    Attached Files Attached Files
  10. #10  
    How long should it take to get through the "Preparing contacts to be sent" screen? I have about 200 contacts and it's been running for over an hour now....
  11. Helidos's Avatar
    Posts
    791 Posts
    Global Posts
    810 Global Posts
    #11  
    Quote Originally Posted by fusoya View Post
    How long should it take to get through the "Preparing contacts to be sent" screen? I have about 200 contacts and it's been running for over an hour now....
    Good god mine took maybe a minute to load up about 115...

    cancel and try restarting the phone and give it another whirl.

    What version of webos do you have ?
    Last edited by helidos; 01/15/2010 at 09:56 PM.
  12. Helidos's Avatar
    Posts
    791 Posts
    Global Posts
    810 Global Posts
    #12  
    Just tested it again it took about 30 seconds to prep the contacts and load the email app up.

    Now some of my contacts don't contain a ton of data such as addresses etc so not sure if that effects the time needed but an hour is way to long.
  13. #13  
    I unlinked my Facebook account and tried it again, and this time it took 30 seconds. I believe my facebook contacts are corrupted, since the avatars aren't showing up (this is one of the corrupted things with my phone which is why I need to reset it).
  14. Helidos's Avatar
    Posts
    791 Posts
    Global Posts
    810 Global Posts
    #14  
    Quote Originally Posted by fusoya View Post
    I unlinked my Facebook account and tried it again, and this time it took 30 seconds. I believe my facebook contacts are corrupted, since the avatars aren't showing up (this is one of the corrupted things with my phone which is why I need to reset it).
    Cool glad you got it working...
  15. #15  
    Works great! Now hoping for a send calendar via email patch...new thread idea
  16. #16  
    Where would you send the calendar to? I sync with exchange and google so I don't see how that would be productive, now to send a single event via email or better yet to be able to send meeting invitations that would be nice.
  17. #17  
    When will this be fixed so we can install via preware? I still get the error.

    Also, with this export to email. How about a patch to import this very same csv file to restore our contacts?
  18. #18  
    Cant you say the same thing about your quote except chage the word to email?

    You wrote: Where would you send the calendar (EMAIL) to? I sync with exchange and google so I don't see how that would be productive, now to send a single event via email or better yet to be able to send meeting invitations that would be nice.

    I also do that but I would like to have an extra back up of everything. Also, I would like to email my calendar to Yahoo to have another back up. I am having an issue syincing yahoo w/ caledars. This would be an easy fix.

    You have done great things for the pre and I appreciate everything!!
  19. Helidos's Avatar
    Posts
    791 Posts
    Global Posts
    810 Global Posts
    #19  
    Quote Originally Posted by WildSioux View Post
    When will this be fixed so we can install via preware? I still get the error.

    Also, with this export to email. How about a patch to import this very same csv file to restore our contacts?
    I uploaded it the feeds not sure how long it takes.. I did not originally create the patch just fixed it to work with 1.3.5.1.

    But after exporting and uploading them to gmail / exchange you have full control over them so you not longer have to rely on palms backup
  20. #20  
    its working for me, but its only sending my first contact ( just one )
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions