Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Is anyone having problems with Yahoo IM loading there account. I am I belive that the address book loaded but I cant get IM to load it just spins. Im going on 30min that its just spinning
  2. #2  
    Quote Originally Posted by flowmastr1x View Post
    Is anyone having problems with Yahoo IM loading there account. I am I belive that the address book loaded but I cant get IM to load it just spins. Im going on 30min that its just spinning
    Yea basically having the same problem. Contacts lists my yahoo folks but i can't synch mail or messaging. I get invalid password/username or the like. My yahoo accounts are about 10 years old.....what gives???

    Edit: is PreCentral running alittle slow or it's just me?. I reset my DSL modem and router. i'm getting these "504" timeout messages..
    GIVE DEBBIE THE CHIMP.....GIVE DEBBIE THE CHIMP!!!
  3. jewel's Avatar
    Posts
    638 Posts
    Global Posts
    666 Global Posts
    #3  
    No problem with mine.
  4. #4  
    Im wondering if there is a setting that needs to be changed on my yahoo account?...for both mail and messaging??


    Edit: I left my Pre or about an hour to go eat some breakfast that I cooked. I came back and tried to do a yahoo synch of both mail and messaging and it all went through......dont know wha happened in the background....now to see what tweaks and patches i can load.
    Last edited by IGoDwnTwn34; 11/14/2009 at 10:46 AM.
    GIVE DEBBIE THE CHIMP.....GIVE DEBBIE THE CHIMP!!!
  5. #5  
    you know what I think??

    palm' server is being raped at the moment...that's why the cloud is running super slow...
  6. #6  
    i get it to work by signing out on the status and then selecting available. if I select sign in from the yahoo im part it doesnt do anything
  7. #7  
    anyone figure out how to get your status to just be online without letting others know your "mobile"?

Posting Permissions