Results 1 to 12 of 12
  1. pugs1721's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
       #1  
    Is anyone else having problems with Gmail not updating your inbox today? I haven't received any new emails since 9:38 this morning. I even tried removing the account and re-adding it, but it does not work. I can text, i can send new emails from the account, but it is not downloading any new emails. Any ideas? Anyone else having this problem>
  2. Mitalis's Avatar
    Posts
    180 Posts
    Global Posts
    348 Global Posts
    #2  
    Try rebooting the phone or moving it to a place where it can get better reception.
  3. pugs1721's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by Mitalis View Post
    Try rebooting the phone or moving it to a place where it can get better reception.
    i tried that, i am on wifi now as well. Also my wifes phone is doing this as well. I am beginning to wonder if there are any problems with googles server. Everything else works fine.
  4. JRH
    JRH is offline
    JRH's Avatar
    Posts
    120 Posts
    Global Posts
    128 Global Posts
    #4  
    I've received a number of gmail's since this morning and as recently as the past 30 minutes.
  5. #5  
    Quote Originally Posted by JRH View Post
    I've received a number of gmail's since this morning and as recently as the past 30 minutes.
    +1
  6. pugs1721's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
       #6  
    Ok so I tried a couple of things, and I changed my gmail to only sync 1 day, down from 30 days and it seems to have done the trick. Everything is still working as of now.
  7. dwags's Avatar
    Posts
    45 Posts
    Global Posts
    46 Global Posts
    #7  
    Gmail is having serious issues today (maybe yesterday too?). I assume that would trickle down to our pre contact syncing.
  8. #8  
    No problems on my end in the last few days at all, and that includes adding new contacts and getting regular e-mails.........in fact, stop with the e-mails already!! LOL....
  9. #9  
  10. #10  
    Apps dashboard says service is back up, and I am not having any problem with IMAP through outlook, but one of my two gmail accounts on my Pre is failing to update anything past about 7:400AM this morning central time, including new messages as of now. My other account with identical settings is fine. I did a reinstall of the problem account, and it updated everything to 7:40AM and nadda more. It has an exclamation point in a yellow triangle in the top right hand corner. Any ideas? Thanks!
  11. pugs1721's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
       #11  
    Quote Originally Posted by nolaarmadillo View Post
    Apps dashboard says service is back up, and I am not having any problem with IMAP through outlook, but one of my two gmail accounts on my Pre is failing to update anything past about 7:400AM this morning central time, including new messages as of now. My other account with identical settings is fine. I did a reinstall of the problem account, and it updated everything to 7:40AM and nadda more. It has an exclamation point in a yellow triangle in the top right hand corner. Any ideas? Thanks!
    thats exactly what mine was doing yesterday, It was updating until 9:38 and it was not working. Once I deleted the account, re-added it and set sync back to 1 day it worked fine.

    On a side not, my wife's pre was having the same problem (it was ongoing until around 20 minutes ago) then I did the same steps (deleted account, re-add it, set sync to 1 day) and it fired right up.
    Samsung Blackjack (junk)-> Apple Iphone (2G) (ok)-> Blackberry Storm (POS!) -> Palm Pre (Awesome)

    Order Of Preference
    Palm Pre - Best Of The Bunch By Far
    Apple Iphone - OK, but not that great
    Blackjack - Awful phone, I hate WM
    Storm - Worst phone of all time
  12. #12  
    I've been having the same problem. I tried the advice in here, to delete, re-add, and set sync to one day. It appeared to have worked and showed 7 unread messages. It loaded one. The rest just had the yellow triangle message I tried it again, and couldn't even get one message to load that time. I deleted it again, and now have no accounts set up. Any ideas? My spoiled self got so used to reading email on the phone that I'm feeling a little bit lost lately without it. Sigh.

Tags for this Thread

Posting Permissions