Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 45 of 45
  1. #41  
    Just confirming this doesn't work for me either - nothing has sync'd since the initial first time load. Maybe it will be fixed in the next release.
  2. #42  
    The latest version of webOS 1.1 addresses many of these issues. Check out the release notes for webOS 1.1 at http://www.palm.com/webos-pre-sprint-en.
  3. #43  
    Quote Originally Posted by Palm Community View Post
    The latest version of webOS 1.1 addresses many of these issues. Check out the release notes for webOS 1.1 at http://www.palm.com/webos-pre-sprint-en.
    Sorry. Updating to 1.1 does not solve it for all. We've all tried the manual Sync Now button, logging into FB from the Pre but it still won't update. Days go by and still the contacts won't sync. Does anyone have a better option than to delete Facebook from your Pre and recreating it?
  4. Arclight's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    53 Global Posts
    #44  
    I'm on the list also - even after 1.1 facebook contact sync is still broken.

    Manually sync'ing does nothing, and I even waited 2 weeks, and none of the people added since first adding the FB account to the Pre ever showed up. Only way to get them to show up was to delete the FB account and re-add it to my profiles.

    hopefully Palm will fix it for real next time.
  5. Kiiski's Avatar
    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    21 Global Posts
    #45  
    Add me to that list, I have added people in the past two weeks, people already there that have changed their profile pictures and no change in the pre, done all the manual syncing, blah blah blah......
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions