Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 81 to 100 of 111
Like Tree22Likes
  1. #81  
    Went to check weather this morning and no radar image just a black screen, running Accuweather 1.1.0 on touchpad. Everything else looks like it working. Anyone else having problems?

    Kurt.
    Yes, that is a Britten super bike.
  2.    #82  
    Accuweather 1.0.6 ( free ) , phone version , works as usual ( just tried ), radar included
  3. #83  
    My phone version 1.0.6 works too, but the tablet version radar is down.
    Yes, that is a Britten super bike.
  4. #84  
    That is my experience as well
  5. #85  
    Quote Originally Posted by KURT B View Post
    My phone version 1.0.6 works too, but the tablet version radar is down.
    I did a quick test on my desktop to check the app. The good this is: all seems to be well on accuweather's side. The culprit seems to be Google (how unexpected...somehow I feel that whenever things aren't working on webos, Google isn't far behind).

    The error codes are:
    Google Maps API warning: NoApiKeys https://developers.google.com/maps/d...es#no-api-keys
    Google Maps API warning: SensorNotRequired https://developers.google.com/maps/d...r-not-required

    If this really is the problem, the fixing things rely solely on adding an API key. Maybe the phone version uses a key that we could use (since the phone app was still reported to work).

    I haven't had time to really check things, but these are my first findings.


    EDIT: It seems that the phone version uses it's own system for the radar-images that is independent of Google (which explains why it's still working)...so that means it can't be easily used for the touchpad version.
    Last edited by Misj'; 09/07/2016 at 04:03 PM.
  6. #86  
    is this simular to the problem we had with USA today app? They re-enabled the keys and it worked fine after that. We need to find the right person at accuweather to check this. I dropped them an email and have been corresponding with someone but the response seems scripted. I'll keep trying...

    Kurt.
    Yes, that is a Britten super bike.
    Preemptive likes this.
  7. #87  
    This seems to be working for me. I see a Google-type map and can press play to see moving cloud cover...?

    Not 100% on the version no., but this is Accuweather on the TouchPad. Temporary fault or fixed already?
    Last edited by Preemptive; 09/07/2016 at 10:36 PM.
    Misj' likes this.
  8. #88  
    Wow, you are right, now it's working after being out all day. Wonder what happened.
    The zoom is not working.
    Last edited by KURT B; 09/08/2016 at 06:07 AM.
    Yes, that is a Britten super bike.
    Preemptive likes this.
  9. #89  
    I see no zoom controls. Perhaps zooming is not supported? The zoom gesture makes the screen go white, but there is a refresh button that will restore it (un-zoomed).
  10. #90  
    You could pinch to zoom before yesterday on the map.
    Yes, that is a Britten super bike.
  11. #91  
    Quote Originally Posted by KURT B View Post
    You could pinch to zoom before yesterday on the map.
    When I pinch to zoom, the map goes blank and all I see is the legend and controls.
    Edit: I didn't see the posts before mine.. I see the zoom problem has already been mentioned. I saw errors in the log file that lead me to believe something in the Google maps code is failing. It could be unique to the app environment it is running in.
    Preemptive likes this.
  12. #92  
    Pinch to zoom is working!!!
    I guess I bugged them too much when I kept sending emails to fix it.
    Or, at least I like to think so...
    Last edited by KURT B; 09/16/2016 at 01:06 PM.
    Yes, that is a Britten super bike.
  13. #93  
    Quote Originally Posted by KURT B View Post
    Pinch to zoom is working!!!
    I guess I bugged them too much when I kept sending emails to fix it.
    Or, at least I like to think so...
    Indeed, it is working again for me as well!
    TouchPad 4G, TouchPad 32GB w/4.4.4
    Preemptive likes this.
  14. #94  
    Hello Mazzinia;

    Since yesterday I noticed that the "spinning circle" is back, hence the app doesn't retrieve data anymore.
    Though, this time, it just keeps spinning but no "network connection error".

    I uninstalled/reinstalled your patch again, but did not work.

    Sorry for the bad news.

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    ajguns
    LONG WILL LIVE webOS!!!
  15. #95  
    Just checked both touchpad and pre3 and the app is working on my end.
    FYI

    kurt.
    Yes, that is a Britten super bike.
  16.    #96  
    works also here
  17. #97  
    Quote Originally Posted by mazzinia View Post
    works also here
    Well... I'm glad, don't get me wrong, but why oh why doesn't works for me?! :-(

    What should I do? Reinstall the app? Clueless... :-\

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    ajguns
    LONG WILL LIVE webOS!!!
  18. #98  
    Are you using the free or paid version of the app? The paid version is workinf on my Pre2. Not sure if I have the free version installed anywhere.
  19. #99  
    Quote Originally Posted by Grabber5.0 View Post
    Are you using the free or paid version of the app? The paid version is workinf on my Pre2. Not sure if I have the free version installed anywhere.
    Free :-)

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    ajguns
    LONG WILL LIVE webOS!!!
  20.    #100  
    I'm using the free version, so it's not this, the issue he has.
Page 5 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. [patch request?] voice connection notification
    By st1512 in forum webOS Patches
    Replies: 0
    Last Post: 10/18/2010, 03:33 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08/03/2010, 04:50 PM
  3. accuweather
    By 2k3gixxer1000 in forum Palm Pre and Pre Plus
    Replies: 1
    Last Post: 01/09/2010, 10:41 PM
  4. What's up with the ads in Accuweather?
    By Fisack23 in forum webOS Apps & Games
    Replies: 4
    Last Post: 01/09/2010, 11:58 AM
  5. Accuweather
    By dongatta in forum webOS Development
    Replies: 0
    Last Post: 10/06/2009, 04:22 PM

Posting Permissions