webOS Nation Forums >  Homebrew >  webOS Patches > [patch][touchpad] Advanced Reset Options
[patch][touchpad] Advanced Reset Options
  Reply
Like Tree13Likes

 
Thread Tools Display Modes
Old 02/12/2012, 10:21 PM   #81 (permalink)
Member
 
Posts: 8
error: 404 when trying to install system tools manager service....
MetzO7 is offline   Reply With Quote
Old 02/12/2012, 10:26 PM   #82 (permalink)
Developer
 
rwhitby's Avatar
 
Posts: 10,554
Quote:
Originally Posted by MetzO7 View Post
error: 404 when trying to install system tools manager service....
Broken by the webOS Nation site changes, the package meta-data needs to be updated to point to the new download URL and then republished by the author.

-- Rod
__________________
WebOS Internals and Preware Founder and Developer
You may wish to donate by Paypal to donations @ webos-internals.org if you find our work useful.
All donations go back into development.
www.webos-internals.org twitter.com/webosinternals facebook.com/webosinternals
rwhitby is offline   Reply With Quote
Thanked By: toaste
Old 02/14/2012, 01:13 AM   #83 (permalink)
Member
 
Posts: 2
Hoping for an update soon.

Hmmm.. 3.5 years and this is all I have to say for my first post? LOL
Greek Wizard is offline   Reply With Quote
Old 02/14/2012, 02:06 AM   #84 (permalink)
Homebrew Developer

 
Posts: 2,066
You can always install the IPK from Google
Downloads - systoolsmgr-service - SysToolsMgr Service - Google Project Hosting
Herrie is offline   Reply With Quote
Old 02/14/2012, 03:43 AM   #85 (permalink)
Member
 
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by Herrie View Post
I did something similar...

I downloaded SysToolsMgr first from here: http://www.webosnation.com/app/downl...olsmgr-service

Installed it in WOSQI, then went to to preware and installed the Advanced Reset Options, as it did not try to download the SysToolsMgr file.

Similar issue/solution with Internalz Pro, as it was looking for FileMgr file.
Greek Wizard is offline   Reply With Quote
Old 02/25/2012, 05:20 PM   #86 (permalink)
Member
 
gbobman's Avatar
 
Posts: 167
Quote:
Originally Posted by Greek Wizard View Post
I did something similar...

I downloaded SysToolsMgr first from here: http://www.webosnation.com/app/downl...olsmgr-service

Installed it in WOSQI, then went to to preware and installed the Advanced Reset Options, as it did not try to download the SysToolsMgr file.

Similar issue/solution with Internalz Pro, as it was looking for FileMgr file.
That's how I got it to work for me. I wish the error report was a little more informative. The really helpful one blinked away too fast.

Now I have to find all the others for the manual install..

Weeeee!!! At least the Sprint FrankenPre 2 is working.
__________________
HS visor Deluxe (Blue) & Palm IIIx ► HS visor Prism & visorPhone ►P1 T|T & SE T68i ► Tapwave Zodiac2 & P1 Treo 650 GSM ►Treo 680 unlocked ► Sprint Pre(-)►TouchPad & Sprint FrankenPre2 VZW

I will leave Palm/webOS only after kicking, screaming and wrecking anything on my way out.
gbobman is offline   Reply With Quote
Old 03/03/2012, 07:02 PM   #87 (permalink)
Member
 
Posts: 47
Quote:
Originally Posted by Greek Wizard View Post
I did something similar...

I downloaded SysToolsMgr first from here: http://www.webosnation.com/app/downl...olsmgr-service

Installed it in WOSQI, then went to to preware and installed the Advanced Reset Options, as it did not try to download the SysToolsMgr file.

Similar issue/solution with Internalz Pro, as it was looking for FileMgr file.
I tried this solution but I still keep getting "File transfer failed"
mohaynes is offline   Reply With Quote
Old 03/11/2012, 03:55 AM   #88 (permalink)
Member
 
Posts: 91
This patch doesn't work for anymore. Can someone help?

WHen i hold down the power button nothing happens any more. I uninstalled the patch, restarted luna, reinstalled the patch and still nothing. It's the 3.05 version.

It used to work, (the 3.05 ver) but now it just stopped?
mlkmade is offline   Reply With Quote
Old 11/29/2012, 12:16 AM   #89 (permalink)
Member
 
Posts: 1
A quick question....
I installed this on my HP Touchpad and when I hold the power button,
these options appear, but ONLY when I am in the Preware page.
These options do not appear when I am on another app or webpage.
Is this how it is supposed or designed to work?
I have the most updated WebOS 3.05
Grateful if some one could help.
Thanks!
jraahm is offline   Reply With Quote
Old 11/29/2012, 01:12 AM   #90 (permalink)
Member
 
Mutoidi's Avatar
 
Posts: 1,584
Quote:
Originally Posted by jraahm View Post
A quick question....
I installed this on my HP Touchpad and when I hold the power button,
these options appear, but ONLY when I am in the Preware page.
These options do not appear when I am on another app or webpage.
Is this how it is supposed or designed to work?
I have the most updated WebOS 3.05
Grateful if some one could help.
Thanks!
Maybe 'LunaCE' is messing with it? Do you also have that installed?
The latest 'Alpha' test version reduced the time delay between pressing power button and the options showing up on screen.
Otherwise known as 'optimising' I believe!
Mutoidi is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0