Results 1 to 14 of 14
  1.    #1  
    My pre was working fine, i just fired up preware and saw an update for Advanced configuration for App launch. I installed it and restarted Luna. Now when i hit the launch icon the page comes up and no icons are visable! the app launcher is blank!. I restarted with the same results. I dont want to dr my phone if i dont have to. Any ideas?
  2. #2  
    uninstall that patch using webos quick install and then reboot phone . it is most likley some sort of glitch .
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3. #3  
    oh yeah reinstall afterwards lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4.    #4  
    I tried this but i get an error.

    ERROR: An error occured while attempting to run /tmp/ipkgScript.sh

    1 out of 1 hunk FAILED -- see webos-patches.log for more details

    How do i look at the log?
  5. #5  
    open up pre in usb mode and look for a doc titled- webos internals log - or something like that. ok the next best thing to do is get the repair utility and run it on your phone , but you need to run it with the override compatibility check marked. this way it will repair all issues in your phone. this utlity will not mess with anything except all patches and themes . it does not delete any apps or app data. this is what i would do . if you need any help just pm me and i will help you out.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6. #6  
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  7. #7  
    Just a shot in the dark here and no disrespect meant: perhaps the Launcher is now opening to a new page with no apps? Swipe and see. Probably not the problem, but just thought I'd throw it out there.

    Good luck!
  8. #8  
    you have to add a new page in order to open to a new page .
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  9. #9  
    launch preware from universal search then run EPR
  10. #10  
    Why spend an hour w/ the repair utility when you can EPR and reinstall patches in 15 mins even w/ 70 patches.

    The repair utility is a great alternative if youve altered files manually or installed a jacked up theme. But for patch issues EPR is king
    Please hit the thanks button if I helped you

    If you've enjoyed my patches please feel free to donate towards further development.

    Follow the link below.


  11. #11  
    ive had epr skip over stuff and not remove it so i use repair utility and it works everytime and only takes 5 to 20 min. just sayin.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  12.    #12  
    OK i ran the repair utility and was able to get it back. problem now is i have another patch that wont install. says it was already installed or removed and fails. I ran EPR and got the same error. I guess i'll just dr. Thanks for the help guys!
  13. #13  
    did you run the repair utility with the override compatibility turned on?
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  14. #14  
    Did you reboot your phone after you epr'd
    Please hit the thanks button if I helped you

    If you've enjoyed my patches please feel free to donate towards further development.

    Follow the link below.


Posting Permissions