Results 1 to 10 of 10
  1.    #1  
    Hello folks,

    I am using the patch ''Advanced configuration in app launcher'' and two times, when I open the launcher and want to move fast forward on the next page, Luna restarts. I have no other launcher patches installed. Does anyone know something abtou the issue?
  2. #2  
    It's the electricity, obviously. No problems here.
  3. #3  
    try loading repair utility and checking your phone for glitches . ive had this patch from the beggining and have had no issues at all !
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4. #4  
    also the repair utility needs to be in override compatibility in order to fix any glitches properly , and this will remove all patches and any theme you may have . but on the other hand it will catch any glitch in your phone you may have, without doctoring.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5. #5  
    sorry if this has been asked/covered,
    I did a search couldn't find anything. can somebody tell me what the "first use"
    icon that appears in launcher (after install of ACAL) is? what purpose does it serve?
  6. #6  
    this app is used when your pre is first started up and is not needed again . i would just hide it and leave it alone. im not sure exactly what it does but it may not turn out good if you use it lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  7. #7  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    this app is used when your pre is first started up and is not needed again . i would just hide it and leave it alone. im not sure exactly what it does but it may not turn out good if you use it lol
    I can vouch for the fact that this is an application that you are definately well off leaving alone. Running the app caused me to lose all my data (call logs, text messages etc.) and I had to end up doctoring my phone to get it running again.
    Pre3 (AT&T meta-doctored to ROW) webOS 2.2.4 build 3175
    TouchPad WiFi (32GB) - webOS 3.0.5 build 86
    App Catalog (US) - Vodafone (India)

    Treo 180 > 270 > 600 > 650 > 680 > Pre+ > Pre2 > Pre+ > Pre3 & tPad
  8. #8  
    kool first use confirmed bad to use !!
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  9. ght
    ght is offline
    ght's Avatar
    Posts
    772 Posts
    Global Posts
    886 Global Posts
    #9  
    I've had the luna restart issue the OP described since before I installed this patch, so it could be related to something this patch modifies (like icon spacing or hiding quicklaunch), but not specifically attributed to a bug in this patch.
  10. #10  
    if you have the luna restart issue it's most like a bug that the doctor can fix . And if not return it to your local phone service provider. It should cost you nothing to have replaced if it's an OS glitch.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->

Posting Permissions