Results 1 to 5 of 5
  1. Malix's Avatar
    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    46 Global Posts
       #1  
    It's been a while I've posted here, and this time around, I just did the WebOS quick install and placed a few patches. Everything is working great, but now my phone turns on (To lock screen) About every 3-4 minutes. Dunno if it could be a patch, or something else. I don't have a list of the patches I installed right now, but I will post them asap. In any case, any ideas of maybe what's going on. Thanks!


    Motorola KRZR > Palm Centro > Samsung Instinct > Palm Pre
  2. #2  
    are you seeing notifications at the same time?
  3. #3  
    I have that happen when I have bluetooth on but I'm out of range of my headset.
    Everything's Amazing and Nobody's Happy

    Treo600 --> Treo650-->PPC6700-->Treo700P-->Treo755P-->Treo800W --> Touch Pro-->Palm Pre --> EVO 4G
  4. #4  
    Quote Originally Posted by Bujin View Post
    I have that happen when I have bluetooth on but I'm out of range of my headset.
    The screen will turn on every time your phone re-establishes contact with the bluetooth.
    "Patience, use the force, think." Obi-Wan


    Ready to try Preware? Get this first: Preware Homebrew Documentation
  5. Malix's Avatar
    Posts
    42 Posts
    Global Posts
    46 Global Posts
       #5  
    No, bluetooth is off (First thing I checked, lol) but no notifications. I think it has stopped doing it. It has been over 10 minutes now. Wonder if maybe it was just something downloading perhaps?


    Motorola KRZR > Palm Centro > Samsung Instinct > Palm Pre

Posting Permissions