Page 8 of 12 FirstFirst ... 3456789101112 LastLast
Results 141 to 160 of 223
  1. #141  
    what version webosqi are you using?
  2. #142  
    let me look at the file i posted maybe i got something wrong with the file names after 10
    PayPal Make a donation and/or hit the Thanks button please
    My home page. >>>>>CMCS<<<<

  3. #143  
    I just downloaded the one I posted in this thread and it is working showing the 20+ icons.
  4. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #144  
    Ok now I have an issue, I thought I uninstalled the old patch and tried to installed the new one and got an error saying existing patch detected. Well I went to try to uninstall the old one again and its not showing up in the Quick Install patch list now.
  5. #145  
    Quote Originally Posted by warlord9159 View Post
    let me look at the file i posted maybe i got something wrong with the file names after 10
    Black and blue one are working great and the white ones from 105 worked. That is wierd.
  6. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #146  
    I'm using 3.12
  7. #147  
    all files are good
    PayPal Make a donation and/or hit the Thanks button please
    My home page. >>>>>CMCS<<<<

  8. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #148  
    By the way, the old patch is still on my phone because icons 1-10 are working. LOL
  9. #149  
    do you have any other email patches installed? This file changes 5 different files I wonder where yours is hanging at?
  10. #150  
    Quote Originally Posted by kristoffer10 View Post
    Appreciate all of your talented work warlord! Is it possible for you to create the green icons for 11-20?
    yes, I'll work on this for you
    PayPal Make a donation and/or hit the Thanks button please
    My home page. >>>>>CMCS<<<<

  11. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #151  
    I just closed Quick install and restarted it, the patch is nolonger showing up. Gonna try a battery pull on device and reboot my PC, bb shortly, I hope.
  12. #152  
    Quote Originally Posted by pegb856 View Post
    By the way, the old patch is still on my phone because icons 1-10 are working. LOL
    You can maybe try ERU it should repopulate the patch in your history screen.
  13. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #153  
    OK a reboot didn't make the patch reappear on my phone. The patch is still on it though since the icons showing 10 emails still, I now have 20 unread. How do I get the patch off if its not showing in Quick install device manager?
  14. #154  
    PayPal Make a donation and/or hit the Thanks button please
    My home page. >>>>>CMCS<<<<

  15. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #155  
    Where do I find ERU? I have the delete/read all patch installed. thats all for email I think.
  16. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #156  
    Or did you mean EPR?
  17. #157  
    it is in Preware. Delete read all shouldn't conflict because I still have it installed.
  18. #158  
    No Emergency Reconstruction Utility. ERU. Are any other patches showing up in your patches list?
  19. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #159  
    Preware is not showing it in my installed patch list. Where can I find ERU in here?
  20. pegb856's Avatar
    Posts
    79 Posts
    Global Posts
    505 Global Posts
    #160  
    Yes all my other Patches seem to be there. I have a bunch.
Page 8 of 12 FirstFirst ... 3456789101112 LastLast

Posting Permissions