Page 32 of 37 FirstFirst ... 222728293031323334353637 LastLast
Results 621 to 640 of 733
Like Tree11Likes
  1. #621  
    I would also love to see it back in 2.1. I used this patch daily with 1.4.5 and miss it the most out of all the patches. Fails to connect now.
    Treo 680 -> Palm Pre Plus
    WebOS is next to godliness
  2.    #622  
    Hello, I hope to have some time this weekend to diagnose why it does not work with 2.1
  3. #623  
    This is my most missed feature on webOS 2.1. Hope you can make it work!
  4. #624  
    It won't work that way it did in 1.4.5 on 2.x. HP rewrote the management of the accounts so it will be more difficult to get it work on 2.x.
    But lets hope that Facebook gets updated to version 2.0 soon, which was promised to contain Facebook chat.
    Last edited by pcworld; 03/13/2011 at 04:02 AM.
    surfasb likes this.
  5. #625  
    On 2.X, there is an option to add IM service. Clicking on the 'Add IM', it launches the App catalog and it saids No Messaging Synergy service available. I think HP plans to let developers add IM services officially.
  6. #626  
    Quote Originally Posted by kiukiukiu View Post
    On 2.X, there is an option to add IM service. Clicking on the 'Add IM', it launches the App catalog and it saids No Messaging Synergy service available. I think HP plans to let developers add IM services officially.
    Right. That's how the chat in Facebook 2.0 will work.
  7. JTH182's Avatar
    Posts
    240 Posts
    Global Posts
    241 Global Posts
    #627  
    This is the one thing holding me back from going to 2.1... any word on this patch yet?
  8. #628  
    Quote Originally Posted by JTH182 View Post
    This is the one thing holding me back from going to 2.1... any word on this patch yet?
    See here
  9. #629  
    So I went to an android phone and didnt like so I switched back to my pre and my facebook chat was working for about a week then I couldnt get online anymore so i removed the account and tried to add it back and it keeps saying "could not connect to server" what should I do?
  10. #630  
    Hi I was able to log in and chat fine up untill two days ago.. and now all I get is a half green circle and it is not signed in all the way. and it keeps trying to sign in sometimes and just wont.

    I have the web os 1.4.5 and havnt done anything new or dl anything else from the preware for a while now. so i tried to update and nothing has changed.

    any ideas? thanks.
  11. #631  
    Same here, Facebook chat seems to be broken. I even removed the patch, rebooted, then re-installed the patch. Now all I get is the server error.
    Did Facebook change the I.P. address of their chat servers or something?
    Palm III > Palm IIIC > Handera 330 > Kyocera 6035 & Sony NR70V > Treo 600 > Treo650 & Palm LifeDrive > Modded LifeDrive w/16gig CF > Palm Pre
  12. cjstealth's Avatar
    Posts
    36 Posts
    Global Posts
    50 Global Posts
    #632  
    I double checked the IP address and it's still the same (69.63.181.105). I am having the same issue. I'll just keep checking back here till one of the developers can take a look at this patch.
    Last edited by cjstealth; 04/04/2011 at 11:36 AM. Reason: duh
  13. nerual96's Avatar
    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    45 Global Posts
    #633  
    I am also having the same problem on my Pre minus with 1.4.5.
  14. espc31's Avatar
    Posts
    144 Posts
    Global Posts
    145 Global Posts
    #634  
    Quote Originally Posted by cjstealth View Post
    I double checked the IP address and it's still the same (69.63.181.105). I am having the same issue. I'll just keep checking back her till on of the developers can take a look at this patch.
    The patch is listed at 69.63.181.104 has it change to 1.0.5?
    DaVince >IIIxe > Visor Platinum+visorphone > Clie-SJ33 > Tungsten T3>Palm TX>LifeDrive(Flash)>Treo 650>Treo 700p>PalmPrePlus2.1
  15. cjstealth's Avatar
    Posts
    36 Posts
    Global Posts
    50 Global Posts
    #635  
    Quote Originally Posted by espc31 View Post
    The patch is listed at has it change to 1.0.5?
    yeah, the patch was updated a while back to change the IP address. If you look back some on this topic, you'll see the conversation about the IP change.
  16. #636  
    Any update on this problem we have encountered? I miss my facebook chat!
  17. #637  
    Me too! I've tried everything as someone else has done when it first stopped working a few days ago, and to no avail! I am quite upset seeing as I had only recently (a few weeks ago) come about the patch, and it was really well-done, but don't know why it's not working.
  18. #638  
    bump. Not working (1.4.5)
  19. #639  
    mine stopped days ago 1.4.5.

    "Could not connect to the server"
  20. #640  
    Hoping someone will figure out a fix

Posting Permissions