Page 3 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 41 to 60 of 161
  1. #41  
    im jus amazed how quickly u got that patch up and running....thanks alot
    THE CHAMP IS HERE!!
  2. #42  
    3 words...

    CANUCK SOFTWARE FTW!! (technically 5 but w/e )

    Should get a name change to Jason "Amdahman"!
  3. poozo's Avatar
    Posts
    55 Posts
    Global Posts
    57 Global Posts
    #43  
    glad i added you on twitter, so i can keep up with this at work. nice work.
  4. #44  
    Quote Originally Posted by Jason Robitaille View Post
    Won't work on a Pixi unfortunately. Pixi uses a different LED system than the Pre and no one's really been able to identify it. Pre and Pre Plus for now.


    If someone does know how to programmably control the Pixi/Pixi Plus' flash LED, I'll add it to SysToolsMgr asap
    I'm looking forward to some genius figuring this out
  5. #45  
    Works like a charm. Thanks, Jason!
  6. #46  
    When I try to install this (I have systoolsmgr and led torch runs fine with it) I get the following error:

    ERROR: An error occured while atempting to run /tmp/scriptFile.sh

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.
  7. Erckul's Avatar
    Posts
    137 Posts
    Global Posts
    330 Global Posts
    #47  
    not much I can add that hasn't been posted. Great work, Jason. a donation is on the way!
  8. lexflo's Avatar
    Posts
    57 Posts
    Global Posts
    63 Global Posts
    #48  
    Quote Originally Posted by pauliedubz View Post
    When I try to install this (I have systoolsmgr and led torch runs fine with it) I get the following error:

    ERROR: An error occured while atempting to run /tmp/scriptFile.sh

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.
    I'm getting the same error...... any ideas?
    Last edited by lexflo; 02/27/2010 at 09:42 PM.
  9. #49  
    Jason, works great! Just installed it! CANUCK SOFTWARE FTW!!
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!
  10. peppergg's Avatar
    Posts
    5 Posts
    Global Posts
    6 Global Posts
    #50  
    Works great ...Easy install. Thanks
  11. rlopin's Avatar
    Posts
    441 Posts
    Global Posts
    443 Global Posts
    #51  
    Works fantastically.
    Donation sent.
    Thanks Jason.
    Phones>Ericsson->iPaq->Treo700w>>PalmPre & TouchPad<<PC<-Amiga<-C64<-Vic20<-PET<Computers
  12. lexflo's Avatar
    Posts
    57 Posts
    Global Posts
    63 Global Posts
    #52  
    Quote Originally Posted by pauliedubz View Post
    When I try to install this (I have systoolsmgr and led torch runs fine with it) I get the following error:

    ERROR: An error occured while atempting to run /tmp/scriptFile.sh

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.

    /media/cryptofs/apps/usr/bin/patch:****Only garbage was found in the patch input.
    Hey I got it to work!!! This is awesome!!!
    I was having the same issue turns out it was the patch file ...download it from here... http://m.forums.precentral.net/spe_attachment/download-42639-video-camera-flashlight.patch
    it should work...
  13. #53  
    Good job!
  14. NINnerd's Avatar
    Posts
    358 Posts
    Global Posts
    412 Global Posts
    #54  
    This sounds great. I really wish it was in Preware, though. I don't have QuickInstall. Is it like Preware?
    What if this whole crusade's a charade? -Trent Reznor
  15. kalimotxo's Avatar
    Posts
    7 Posts
    Global Posts
    12 Global Posts
    #55  
    Works amazingly well. Installed using WOSQI with no problems. THANK YOU!!
  16. #56  
    Duuude!!!This rocks the house!! Last night, a guy was complaining about there not being a flash and I flamed him for complaining. Mostly, I knew someone would come up with this patch and there was no need to complain. Another donation coming your way!!!
  17. NINnerd's Avatar
    Posts
    358 Posts
    Global Posts
    412 Global Posts
    #57  
    Ok, so I want the patch so bad, I'm installed Quick Install. LOL! I'll let you know!
    What if this whole crusade's a charade? -Trent Reznor
  18. #58  
    thanks jason finaly works perfect
  19. NINnerd's Avatar
    Posts
    358 Posts
    Global Posts
    412 Global Posts
    #59  
    Ok, I couldn't get it to work. So I uninstalled it and then reinstalled it. And now the little flash icon doesn't even appear when I'm in video mode. I'm confused as to what to do next. Just keep uninstalling and reinstalling?
    What if this whole crusade's a charade? -Trent Reznor
  20. NINnerd's Avatar
    Posts
    358 Posts
    Global Posts
    412 Global Posts
    #60  
    Ok, trying to install again.

    ETA: Still no button after the latest reinstall. I guess I'll just have to wait until the servers aren't as bombarded or something. Hope there are some answers here in the morning!
    What if this whole crusade's a charade? -Trent Reznor
Page 3 of 9 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Posting Permissions