Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 40 of 62
  1. #21  
    Quote Originally Posted by dBsooner View Post
    What error is the IPKG Log giving you? Come hang out in #webos-internals on irc.freenode.net (freenode Web IRC (qwebirc)) and we can probably help you through it.
    for the 5x4 v2 (tried the others, they failed also)

    errors

    Hunk#2 FAILED at 342
    Hunk #3 succeced at 437
    1 out of 3 hunks faild saving rejects to file usr/lib...
    patching file usr/lib///
    Hunk #1 succeded at 121
    Hunk #2 FAILeD at 131
    Hunk #3 succeded at 165
    Hunk #4 succeded at 214
    1 out of 4 hunks failed -- saving rejects to file...
    Removing package org.webos....

    For the time stamp in messaging

    post inst
    patching file usr/palm/applications...
    Hunk #1 FAILED at 1357
    1 out of 1 failed-- saving rejects to file...
    patching file usr....
    Hunkk #1 succeded at 681
    Removing package.org.webos...
  2. #22  
    Quote Originally Posted by dBsooner View Post
    What error is the IPKG Log giving you? Come hang out in #webos-internals on irc.freenode.net (freenode Web IRC (qwebirc)) and we can probably help you through it.
    I'll take a look at the link when I get home from work. My firewall blocks the site as being Catagorized as CHAT
  3.    #23  
    Do you have any other App Launcher patches installed? Better yet, do you have a THEME installed?

    Come join the chat so we can troubleshoot real time and not clutter this thread.

    -dB

    Quote Originally Posted by sergery View Post
    for the 5x4 v2 (tried the others, they failed also)

    errors

    Hunk#2 FAILED at 342
    Hunk #3 succeced at 437
    1 out of 3 hunks faild saving rejects to file usr/lib...
    patching file usr/lib///
    Hunk #1 succeded at 121
    Hunk #2 FAILeD at 131
    Hunk #3 succeded at 165
    Hunk #4 succeded at 214
    1 out of 4 hunks failed -- saving rejects to file...
    Removing package org.webos....

    For the time stamp in messaging

    post inst
    patching file usr/palm/applications...
    Hunk #1 FAILED at 1357
    1 out of 1 failed-- saving rejects to file...
    patching file usr....
    Hunkk #1 succeded at 681
    Removing package.org.webos...
    dBsooner
    WebOS-Internals Member and Developer
    Donations Appreciated!

    Keep up to date with webOS-Patches via Twitter: @dBsooner

    Browse Patches @ WebOS-Patches Web Portal - (Trac)
    Submit New Patches @ WebOS-Patches Web Portal
    Submit Updated Patches @ WebOS-Patches Web Portal
  4. #24  
    my webOS upgraded to 1.3.5.1
    I previously loaded patch bypass PIN lock....which worked great
    NOW, however, it stopped working (now I have to enter the PIN almost every time I turn the PRE on again ....like before...hate that!)

    so in PreWare I tried to update...but it says to remove patch first
    in doing so.....I get stopped.....Error....IPKG Log "Failed: ErrorGenericMethodException"......and 'Confirm: User consetn requested for pre-removal".

    help! how can I get the Patch to work AGAIN!
    There must be a way with PRE connected by USB (?) I hope.
    thanks for helping
  5. #25  
    my webOS upgraded to 1.3.5.1
    I previously loaded patch bypass PIN lock....which worked great
    NOW, however, it stopped working (now I have to enter the PIN almost every time I turn the PRE on again ....like before...hate that!)

    so in PreWare I tried to update...but it says to remove patch first
    in doing so.....I get stopped.....Error....IPKG Log "Failed: ErrorGenericMethodException"......and 'Confirm: User consetn requested for pre-removal".

    help! how can I get the Patch to work AGAIN!
    There must be a way with PRE connected by USB (?) I hope.
    thanks for helping
  6. kushanj1's Avatar
    Posts
    48 Posts
    Global Posts
    50 Global Posts
    #26  
    hey guys, idk if anyone would be interested in this but its a list of 1.3.5 patches where u can check which u have and save.
    Hopefully itll make noting which patches you had before an update easier

    WebOS Patches | funandom.com
  7. #27  
    I cant install any patches from Preware. I need an update to confirm delete for 1.5.1 and cant find where to download it from the net. Any help?
  8. #28  
    thanks to all. I found that I was finally able to remove all of the old patches using QuickInstall, and that PreWare wasn't able to remove. QuickInstall, then...with a little effort installed my ByPass PIN Lock patch, and some others. All is well. great forum and thanks for the help.
  9. #29  
    The patch Im having an issue with right now is email confirm-delete. I tried to update it through preware, and I had to uninstall it. Then, I tried to install from preware, and it said I needed two other patches updated. I allowed it to do so, then failed saying I already had it. I cant install the new 1.3.5.1 or 1.3.5.0 from quickinstall (I found the list and am bookmarking it!). Any help? Please?
  10. #30  
    i still dont understand what to do if i already updated my pre to 1.3.5.1 n i didnt remove all my patches before update plss help
  11. #31  
    Quote Originally Posted by blocco42 View Post
    i still dont understand what to do if i already updated my pre to 1.3.5.1 n i didnt remove all my patches before update plss help
    You can try emergency patch remover, but mostlikely you will have to dr. it.
  12. Mrbluepre's Avatar
    Posts
    11 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #32  
    Thx for the info, gonna give it a try!
  13. OrR
    OrR is offline
    OrR's Avatar
    Posts
    82 Posts
    #33  
    I noticed some problems with patches on my German GSM Pre (now at 1.3.5.2):

    Enable LED notifications
    This patch breaks the Screen & Lock app. Parts of it are missing when you open it so you can not change your brightness anymore. This was actually a problem with the previous GSM webOS version (Already forgot the number, lol) as well. The patch can be deinstalled, then the problems go away.
    (Might be a conflict with the Reduce Minimum Brightness patch as I always use that one... Haven't checked that, yet.)

    Device Menu Remix with Flashlight
    This patch breaks the device menu. No brightness, GPS or flashlight options appear and the Flugzeugmodus (plane mode) doesn't go away. When I tap outside the menu, it doesn't close like it should normally do. Only a swipe up from gesture area closes it. I suspect that the same problem appears with most or all other device menu patches but I have not tried them, yet. I think I remember there being a problem with a similar patch on the previous webOS version as well but I am not sure.
  14. #34  
    Quote Originally Posted by dBsooner View Post
    Sounds like you might be having an issue with the PKG Manager Service, GNU Patch or Diffstat. Can you install other stuff? Try removing GNU Patch and Diffstat then re-install them.

    What error is the IPKG Log giving you? Come hang out in #webos-internals on irc.freenode.net (freenode Web IRC (qwebirc)) and we can probably help you through it.

    -dB
    heh, I tried above, ie removed both GNU Patch and Diffstat. And then I could not reinstall them due to IPKG Error. Error I get is:

    Install
    An error occurred return value: 4
    Cannot find package org.webosinternals.patch
    Check the spelling or perhaps run 'ipkg update'
    Collected errors:
    Failed
    ErrorGenericMethodException:
    Failure during 'install' operation
  15. #35  
    ok, found in another thread that simply selecting 'Update Feed' will solve my problems and it did! thanks folks. Have reinstalled those 2 patches. Now to try the others...
  16.    #36  
    6 New and 3 Updated tonight:

    App Launcher: Launcher Auto-Popup
    App Launcher: Launcher Page Selection
    Contacts: Send All Contacts via Email
    Email: Multi Patch
    PDF Viewer: Hide Header (Updated)
    Sounds and Alerts: Really Silent Ringer Switch Mute
    Top Bar: Device Menu Megamix (Updated)
    Top Bar: Device Menu Remix with Flashlight (Updated)
    Top Bar: Device Menu Remix
    dBsooner
    WebOS-Internals Member and Developer
    Donations Appreciated!

    Keep up to date with webOS-Patches via Twitter: @dBsooner

    Browse Patches @ WebOS-Patches Web Portal - (Trac)
    Submit New Patches @ WebOS-Patches Web Portal
    Submit Updated Patches @ WebOS-Patches Web Portal
  17. jrdnlc's Avatar
    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    810 Global Posts
    #37  
    Quote Originally Posted by dBsooner View Post
    6 New and 3 Updated tonight:

    App Launcher: Launcher Auto-Popup
    App Launcher: Launcher Page Selection
    Contacts: Send All Contacts via Email
    Email: Multi Patch
    PDF Viewer: Hide Header (Updated)
    Sounds and Alerts: Really Silent Ringer Switch Mute
    Top Bar: Device Menu Megamix (Updated)
    Top Bar: Device Menu Remix with Flashlight (Updated)
    Top Bar: Device Menu Remix
    Contacts: Send All Contacts via Email gives me an error and doesnt install on Sprint 1.3.5.1
  18. #38  
    Quote Originally Posted by dBsooner View Post
    6 New and 3 Updated tonight:

    App Launcher: Launcher Auto-Popup
    App Launcher: Launcher Page Selection
    Contacts: Send All Contacts via Email
    Email: Multi Patch
    PDF Viewer: Hide Header (Updated)
    Sounds and Alerts: Really Silent Ringer Switch Mute
    Top Bar: Device Menu Megamix (Updated)
    Top Bar: Device Menu Remix with Flashlight (Updated)
    Top Bar: Device Menu Remix
    Launcher Page Selection Tabs also gives me an error and will not let me install it. I have uninstalled ever launcher related patch, and restarted the phone and tried again, and it still wont install. I do however have 5 launcher pages, which i don't want to get rid of, i like them all. They're like children to me. I'd fight a bear with my hands to defend them.
    EDIT
    Running Bell Palm Pre 1.3.5.1
  19. #39  
    Quote Originally Posted by meCka View Post
    Contacts: Send All Contacts via Email gives me an error and doesnt install on Sprint 1.3.5.1
    I also get this error via Preware and WOSQI, Any ideas?
    Check out noagendashow.com assassinating lamestream media!
  20. #40  
    i'm getting the same error via preware trying to install the send all contacts via email patch. Wanted to make sure it is the patch and not something i'm doing wrong.
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions