Page 31 of 46 FirstFirst ... 21262728293031323334353641 ... LastLast
Results 601 to 620 of 913
Like Tree8Likes
  1. #601  
    have you tried running epr on your phone then rebooting and loading the tweak ??
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  2. bradys1's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #602  
    I should have been more clear... both of those websites come up optimized on the pre's native browser, but they also sport a special iPhone version (that I'm trying to get via the tweak). That's what I wanted to see if you have the ability to post a snapshot.
  3. #603  
    sure hold on a couple of min . whats it supposed to look like??
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4. bradys1's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #604  
    This will solve everything... this is what the "iPhone" version looks like!
    Attached Images Attached Images
  5. bradys1's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #605  
    And iGoogle...
    Attached Images Attached Images
  6. #606  
    Attached Images Attached Images
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  7. bradys1's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #607  
    Shadavis08,

    I hate to be the one who breaks it to you, but the tweak doesn't work! Thanks for your help though...

    B
  8. #608  
    The tweak does work.
  9. #609  
    i dont know what your talking about its working fine lol , any page that pulls up optimized for the iphone pulls up for this phone lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  10. #610  
    bradys1 did you remove the patch from the usb and try the updated one 2.5a found at this post clipcarl updated here but 2.4 is on the first post http://forums.precentral.net/webos-p...ml#post2282773
  11. #611  
    i uploaded mine from the webos QI ? how can i tell what version i have mamouton??
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  12. #612  
    You can use winscp and double click on the file in your usb partition and it will have

    # User Agent Spoofer for webOS devices (universal)
    # Copyright 2009-2010 Carl E. Thompson (devel-webos [at] carlthompson.net)
    # Much help from hofs1 and wtgreen at PreCentral.net . Thank you.

    PATCH_VERSION="2.5a1"
  13. #613  
    ok whats winscp ? dont know it lol im computer illiterate lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  14. bradys1's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #614  
    Didn't you see the difference between the screenshots I uploaded and the screenshots you uploaded? Before 1.4, the pre loaded those websites just like the iPhone. You just proved (as I already knew) that it doesn't anymore; therefore, the tweak doesn't work at the present time. Or, maybe, it KINDA works for a website or two.

    A website being optimized and a website having a iPhone unique interface are two different things.

    That's what I'm talking about...
  15. bradys1's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #615  
    mamouton, I haven't. I'll look into that... wait, the URL you posted doesn't work!
    Last edited by bradys1; 03/06/2010 at 07:14 PM.
  16. #617  
    ok whatever dude lol your funny !
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  17. bradys1's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #618  
    mamouton, what do you do with that file?

    I'm used to using QuickInstall and checking the "iphone user agent spoof" box...

    P.S. I'm on a mac.
  18. #619  
    just drag and drop into webos QI ??
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  19. #620  
    I have never dragged and dropped into webos.
    I use winscp but for webosqi

    Put your Pre in USB mode
    unzip the file and copy it to your usb partition of the pre.
    Bring the Pre out of USB mode and connect with webosqi
    under the linux command line type
    Code:
     /media/internal/change-user-agent
    wait and you will see lines saying it is applying and will reboot the Pre when complete.
    Last edited by mamouton; 03/06/2010 at 07:36 PM.

Posting Permissions