Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    got everything installed but unable to download apps. stays connected 20-30 mins but app never finishes downloading. Anyone had issues like this before?
  2. #2  
    which app?
  3.    #3  
    pick one. i tried about 4-5 different apps and stalled out on installing after 15-20 mins i just disconnected thinking it froze. i am hooking TP to computer and running the preware so I am able to see the files/apps available. not sure whats going on.
  4. #4  
    Having problems installing preware on my Touchpad.

    Downloaded preware homebrew documentation.
    Verified JAVA
    installed novacom / reinstalled novacom.
    Touchpad in Developer mode.

    When I connect the USB port I do not get the option for charge only, just USB drive or Close

    On WebOS quick install I get "no devices currently connected" - reomstalled nova from this pop up again.

    Any ideas?
  5.    #5  
    bump
  6. #6  
    close = just charge
  7. #7  
    Quote Originally Posted by badbird View Post
    Having problems installing preware on my Touchpad.

    Downloaded preware homebrew documentation.
    Verified JAVA
    installed novacom / reinstalled novacom.
    Touchpad in Developer mode.

    When I connect the USB port I do not get the option for charge only, just USB drive or Close

    On WebOS quick install I get "no devices currently connected" - reomstalled nova from this pop up again.

    Any ideas?
    Make sure its in Developer mode, then restart device just to be safe.
  8. #8  
    Type in webos20090606 in the Just Type bar to access the Developer Mode switch. IGNORE the message about a password, or you WILL be sorry.

    If you get the no devices connected, try going(on your PC) into your Start/Run/services.msc [type in services.msc in the Run command]

    Scroll down to PalmNovacom, right click it, Stop it, Restart it and try again.

Posting Permissions