Results 1 to 15 of 15
Like Tree1Likes
  • 1 Post By PickleFart9
  1.    #1  
    Proud new owner of a touchpad here!

    Unfortunately installing the Add Launcher Tabs package from Preware isn't actually adding any tabs for me. Installing it seems to just have no effect. 3.0.2 update installed, developer mode enabled.

    Just a few thoughts... Any chance that the package depends on something that isn't installed by default, that 3.0.2 somehow disabled it, or maybe that my profile is just automatically removing the tabs?
    brum likes this.
  2. #2  
    Did you restart the TouchPad?
  3. TJB
    TJB is offline
    TJB's Avatar
    Posts
    140 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts
    #3  
    same thing is happening to me.
  4. TJB
    TJB is offline
    TJB's Avatar
    Posts
    140 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts
    #4  
    Yes. many times since I installed it.
  5.    #5  
    Yep
  6. #6  
    PM the patch author.
  7. brum's Avatar
    Posts
    408 Posts
    Global Posts
    417 Global Posts
    #7  
    Not working here either...
    Palm V → TX → Centro → HTC Legend → TouchPad/Pre 3(UK) → HTC One X → Nexus 4/iPad Mini → Pre 3/TouchPad Go
  8. #8  
    same for me but I did get it to work. I just uninstalled it from preware and reset, opened preware, found the patch and reinstalled. Reset touchpad and there it was. Works great!
    What does this button do?


    crappy phones -->treo 600--> 700p--> 755p--> Pre--->Pre- 2.1 F104-----Franken Pre+ 2.1 f105 ---> Franken pre2 2.2.4
    touchpad 16gig uberkernel woop woop!!!
  9. #9  
    Worked for me only after I made sure that I turned off developer mode.
  10. TJB
    TJB is offline
    TJB's Avatar
    Posts
    140 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts
    #10  
    Quote Originally Posted by loopytee View Post
    same for me but I did get it to work. I just uninstalled it from preware and reset, opened preware, found the patch and reinstalled. Reset touchpad and there it was. Works great!
    that worked for me
  11. #11  
    Remove the patch, reboot. Re-add the patch, reboot. This works!
  12. zenkinz's Avatar
    Posts
    43 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    #12  
    Quote Originally Posted by the_3rd View Post
    Remove the patch, reboot. Re-add the patch, reboot. This works!
    +1 experienced same problem as ewell, and the above works for me,
  13. cgk
    cgk is offline
    cgk's Avatar
    Posts
    3,868 Posts
    Global Posts
    9,556 Global Posts
    #13  
    Is there anyway to change the name of the tabs? I don't actually play any games so would perfer that tab is called "Media" - any way to do this?
  14. #14  
    Quote Originally Posted by CGK View Post
    Is there anyway to change the name of the tabs? I don't actually play any games so would perfer that tab is called "Media" - any way to do this?
    I don't think so. I remember reading somewhere that the way webOS 3.x is coded, the launcher pages are fixed. That's probably also the reason why Sconix's Advanced Launcher patches from 1.4.x and 2.x hasn't been ported to 3.x
  15. c000's Avatar
    Posts
    665 Posts
    Global Posts
    655 Global Posts
    #15  
    Quote Originally Posted by the_3rd View Post
    Remove the patch, reboot. Re-add the patch, reboot. This works!
    glad you posted this b/c i had the same problem. but now it works

Posting Permissions