Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    I have WebOS 2.0 installed on my ATT Palm Pre Plus, and i had about 4 alarms scheduled. i've had 2.0 installed for about 2 weeks now and this hasnt occured till today. The Alarms magically dissapeared!

    I don't know if someone already said this or Why this happened, but it's gonna be kinda annoying. Any reason why it would do this?
  2. #2  
    Quote Originally Posted by bioshock.rocks View Post
    I have WebOS 2.0 installed on my ATT Palm Pre Plus, and i had about 4 alarms scheduled. i've had 2.0 installed for about 2 weeks now and this hasnt occured till today. The Alarms magically dissapeared!

    I don't know if someone already said this or Why this happened, but it's gonna be kinda annoying. Any reason why it would do this?
    I think you must be talking about 2.1?

    I had this happen. Rebooting my phone restored all alarms.

    Annoying, but it only happened to me once.
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by NickVTPre View Post
    I think you must be talking about 2.1?

    I had this happen. Rebooting my phone restored all alarms.

    Annoying, but it only happened to me once.

    Yes ^_^ Sorry i forgot it was 2.1 lol. I rebooted but it didnt restore any of my alarms, Which isnt a big deal but if it happens again it'll just get annoying :P
  4. #4  
    Quote Originally Posted by bioshock.rocks View Post
    Yes ^_^ Sorry i forgot it was 2.1 lol. I rebooted but it didnt restore any of my alarms, Which isnt a big deal but if it happens again it'll just get annoying :P
    Bummer... worked for me.

Posting Permissions