Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I have had my palm pre plus for two days. I tried to install webOS quick install and some apps. Now there is a little red box with the letters "tlh". I did a full erase and a secure full erase. Lost everything but the red box. Also when this box is on the screen, I can't type english letters. They all look more like some other language or symbols. Original apps are also slower to load. I'm not a computer or phone whiz so I hope the solution will be and easy one. PLEASE help.
  2.    #2  
    Sorry to all those that i offended by posting in more than one place on this board. Since this is my FIRST time on this site and i wasn't getting any responses, i thought that i was posting in the wrong place so i reposted. Once again i apologize to those that i offended for being a newbie and not knowing how this work, especially you HelloNNNewman.
  3. #3  
    It's general forum etiquette, and I believe included in the Forum Guidelines so it is reasonable to expect some people to get on your case.
  4. #4  
    i would look up the the webOS doctor and run it on your phone. if you dont know where to find it just click on the link in my signature.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5.    #5  
    Thanx Shadavis08, i will try that next and hopefully that will work becuz i won't be back to this forum again.
  6.    #6  
    FYI alex.dobeck, only one person said anything about my double posts. I should have but didn't read the forum guidelines. I was only apologizing in advance so that know one else would have to waste their time warning me of double posts. Guess you didn't have anything else better to do.

Posting Permissions