Page 86 of 86 FirstFirst ... 3676818283848586
Results 1,701 to 1,706 of 1706
Like Tree19Likes
  1. #1701  
    Quote Originally Posted by Preemptive View Post
    I got two updates today - including Google Maps, so thanks for the fix!
    Can you give device and app details?
    On my FrankenPre2, webOS 2.2.4 with Preware 1.9.14, I still don't see Google Maps v.0.3.7...
    Google Maps v0.3.6 is still shown as current, but I believe we're up to 0.3.7: Google Maps | webOS Nation
    -Thanks!
  2. #1702  
    Quote Originally Posted by bbito View Post
    Can you give device and app details?
    On my FrankenPre2, webOS 2.2.4 with Preware 1.9.14, I still don't see Google Maps v.0.3.7...
    Google Maps v0.3.6 is still shown as current, but I believe we're up to 0.3.7: Google Maps | webOS Nation
    -Thanks!
    You may need to force your feeds to refresh. Do you have it set to only update manually?
  3. #1703  
    Quote Originally Posted by Grabber5.0 View Post
    You may need to force your feeds to refresh. Do you have it set to only update manually?
    Errr, This is weird, Preware was set for "Every Launch" and I had run a manual feed update as well. However when I double-checked preferences, the last update entry was in July...

    I had been living with an error for an old feed, "pcworld" (pcworldsoftware.kilu.net/files/webos/) for some reason I just lived with the error and never switched off the dead feed. Well, I finally switched off that feed and now I have the missing updates. Unless this is unique to my setup, it seems like a bug when a failure for one feed is causing others to not load properly.

    -Thanks for prompting me to finally turn off that feed!
  4. #1704  
    Quote Originally Posted by bbito View Post
    Can you give device and app details?
    On my FrankenPre2, webOS 2.2.4 with Preware 1.9.14, I still don't see Google Maps v.0.3.7...
    Google Maps v0.3.6 is still shown as current, but I believe we're up to 0.3.7: Google Maps | webOS Nation
    -Thanks!
    Yes, it was in fact Grabber5.0 who in the past pointed out to me that a faulty feed can block others.

    As for the apps, it was Gmaps 03.7 and Cert Grabber 0.5.2 & now I don't have to mess with sideloading, I'm giving Gridword a go!
  5. #1705  
    There's a problem with an application that was updated in the feeds around 2 or 3 days ago, hope that this is the right place to point it out

    The app is : Apollo for Pre 3 1.0.15 , from jmtk


    After downloading it spins forever, it never installs. In the log under, there's the weirdness of 2 downloads... I suppose this is the issue.

    begin
    Nothing Interesting.
    verify
    Nothing Interesting.
    download
    % Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current
    100 161k 0 161k 0 0 60085 0 --:--:-- 0:00:02 --:--:-- 65770
    100 209k 0 209k 0 0 73980 0 --:--:-- 0:00:02 --:--:-- 80610
  6. #1706  
    There's a problem with an application that was updated in the feeds around 2 or 3 days ago, hope that this is the right place to point it out

    The app is : Apollo for Pre 3 1.0.15 , from jmtk


    After downloading it spins forever, it never installs. In the log under, there's the weirdness of 2 downloads... I suppose this is the issue.

    begin
    Nothing Interesting.
    verify
    Nothing Interesting.
    download
    % Total % Received % Xferd Average Speed Time Time Time Current
    100 161k 0 161k 0 0 60085 0 --:--:-- 0:00:02 --:--:-- 65770
    100 209k 0 209k 0 0 73980 0 --:--:-- 0:00:02 --:--:-- 80610

Posting Permissions