Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 66
  1. #41  
    Do you have fully removed the files? Look in the folder of virtual keyboard. I had a corrupt file, which I couldn't delete. Had to use doctor. After reinstalling it works with 0.3.1
  2. #42  
    Hello everyone!
    Russian theme dont works on Web OS 1.4.1.
    Can someone Fix it
    Thank u in advance
  3.    #43  
    +1 ! plzzz, centrist!

    or maybe someone esle can do it.. need it for my work..

    thank you in advance!!!
    Andrew from kiev
  4. #44  
    I have fixed the theme for 1.4.1 for myself, could share tomorrow as I am from my pre now, if centrist don't mind :-) if I forget feel free to email me
    Last edited by ahsirg; 04/09/2010 at 03:20 PM.
  5. #45  
    Here it is. Credits to the original author, i just fixed it for 141
    http://ahsirg.kvplab.com/dp/files/vk_rus.zip
  6. #46  
    Thanks a lot. Just seen, that in lower case the "Jo" is large and in large "Z" is in lower case. Otherwise perfect!
  7. #47  
    Quote Originally Posted by ahsirg View Post
    Here it is. Credits to the original author, i just fixed it for 141
    http://ahsirg.kvplab.com/dp/files/vk_rus.zip
    After installing I have very strange button design. On English keyboard everything ok. Please tell what I did wrong?
    Attached Images Attached Images
  8. #48  
    Pilotovef, open up the russian folder on the pre (USB Mode) in Finder/Explorer and check the image namings in landscape and portrait folders. Something must have gone wrong with encoding.
  9. #49  
    ahsirg, thanks for advance. I've took images from previous version and now everything ok. In your archive Russian letters names have a leading symbol , which prevents letters loading.
  10. #50  
    glad it works, probably it's because the archive is created in osx
  11. #51  
    Quote Originally Posted by Baiker View Post
    ahsirg, thanks for advance. I've took images from previous version and now everything ok. In your archive Russian letters names have a leading symbol , which prevents letters loading.
    Didn't work with me. Could you please post the current version working?

    Thanks in advance
  12. #52  
    Quote Originally Posted by Blackmonday73 View Post
    Didn't work with me. Could you please post the current version working?

    Thanks in advance
    Just copy contents of archive to virtual-keyboard directory
    vk411.zip
    Last edited by Baiker; 04/15/2010 at 01:00 AM.
  13. #53  
    Quote Originally Posted by Blackmonday73 View Post
    Didn't work with me. Could you please post the current version working?

    Thanks in advance
    Just copy contents of archive to virtual-keyboard directory
    Attached Files Attached Files
  14. #54  
    Thx, tried and overwrote all files. But doesn't work.

    Did someone of you experience, that files get corrupt? On my Palm on file turns into "000" and can't be deleted anymore. I assume that my German Pre might have an issue with the file names. It would be worth a try to rename them to 1,2,3... Where would I have to change it?

    Think have to doctor one more time...
  15. #55  
    Blackmonday73, does Virtual keyboard work without patching?
  16. #56  
    Not that I'm aware of, why?
  17. #57  
    Hola amigos,
    Does anybody know how to type comma - ",". Thank you!
  18. #58  
    And, BTW there is no Щ in landscape mode.
  19. #59  
    Quote Originally Posted by smanic View Post
    Hola amigos,
    Does anybody know how to type comma - ",". Thank you!
    use orange+ "."
  20. #60  
    I don't have "." when i press orange
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions