Page 9 of 16 FirstFirst ... 4567891011121314 ... LastLast
Results 161 to 180 of 307
Like Tree4Likes
  1. #161  
    Besides the jail for the plugin being setup, this is the only entry I see when viewing the messages log:

    Code:
    Line 6512: 2010-08-18T22:12:39.657562Z [1107] palm-webos-device user.info org.webosinternals.plugin.wirc[2435]: mdns: Couldn't open nss_mdns configuration file /etc/nss_mdns.conf, using default.
    I used Notepad++ to view the messages log, found 42 entries for wirc, any reason why Lumberjack reports that there is nothing in the log file for wirc?
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  2. #162  
    Quote Originally Posted by NachoB View Post
    2010-08-18T16:21:00.302764Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/44482421) com.tntservices.prebkuservice main process (2173) exited normally
    2010-08-18T16:21:00.303070Z [581] palm-webos-device daemon.warning upstart: (00581/44787597) com.tntservices.prebkuservice main process ended, respawning
    2010-08-18T16:21:00.303222Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/44909667) com.tntservices.prebkuservice state changed from running to stopping
    2010-08-18T16:21:00.303344Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/45184326) Handling stopping event
    2010-08-18T16:21:00.303436Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/45428466) com.tntservices.prebkuservice state changed from stopping to killed
    2010-08-18T16:21:00.303527Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/45550537) com.tntservices.prebkuservice state changed from killed to post-stop
    2010-08-18T16:21:00.303649Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/45672607) com.tntservices.prebkuservice state changed from post-stop to starting
    2010-08-18T16:21:00.303741Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/45794677) Handling starting event
    2010-08-18T16:21:00.303833Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/45916748) com.tntservices.prebkuservice state changed from starting to pre-start
    2010-08-18T16:21:00.303924Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/46038818) com.tntservices.prebkuservice state changed from pre-start to spawned
    2010-08-18T16:21:00.347930Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/90441894) Active com.tntservices.prebkuservice main process (2185)
    2010-08-18T16:21:00.348419Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/92028808) com.tntservices.prebkuservice state changed from spawned to post-start
    2010-08-18T16:21:00.348724Z [581] palm-webos-device daemon.info upstart: (00581/92364501) com.tntservices.prebkuservice state changed from post-start to running
    FYI, this broken service is slowing down the performance of your device. You should remove it.

    -- Rod
    WebOS Internals and Preware Founder and Developer
    You may wish to donate by Paypal to donations @ webos-internals.org if you find our work useful.
    All donations go back into development.
    www.webos-internals.org twitter.com/webosinternals facebook.com/webosinternals
  3. #163  
    Quote Originally Posted by NachoB View Post
    Besides the jail for the plugin being setup, this is the only entry I see when viewing the messages log:

    Code:
    Line 6512: 2010-08-18T22:12:39.657562Z [1107] palm-webos-device user.info org.webosinternals.plugin.wirc[2435]: mdns: Couldn't open nss_mdns configuration file /etc/nss_mdns.conf, using default.
    I used Notepad++ to view the messages log, found 42 entries for wirc, any reason why Lumberjack reports that there is nothing in the log file for wirc?
    Lumberjack only shows the Mojo errors if you select an application. You'll need to log Everything to see the PDK plugin errors.

    -- Rod
    WebOS Internals and Preware Founder and Developer
    You may wish to donate by Paypal to donations @ webos-internals.org if you find our work useful.
    All donations go back into development.
    www.webos-internals.org twitter.com/webosinternals facebook.com/webosinternals
  4. #164  
    Quote Originally Posted by rwhitby View Post
    FYI, this broken service is slowing down the performance of your device. You should remove it.

    -- Rod
    Deleted Pre Backup Utility, I'll keep an eye on the log.
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  5. #165  
    Can someone please help me install wIRC and wIRCd (the old version) and give me links?

    for Palm Pre Plus: Verizon please!
  6. #166  
    If you found my post useful then please sign up for a Dropbox Account, I could use the extra 250mb of storage.

    HOW TO: Zip/Unzip via Pre/Pixi using Terminal
    HOW TO: Modify DTMF audio (webOS 1.4.5 or earlier)
    Palm Pre wallpapers
  7. #167  
    Some bug reports/observations:

    * I've noticed that on the server channel log scene I occasionally have a problem that seems like the backspace key is held down - every character I type is quickly deleted. I backward swipe to the main scene, then open that channels server log again, and everything is fine. Have not figured out how to do it reproducibly yet. It happened a bit a while back, but has not happened in a few weeks

    * Shut down phone for low battery situation, restarted during charge, started wIRC, had 'identity' scene on startup. Shut off IRC, re-installed EFF patch, restarted phone, restarted wIRC, same 'identity' scene as before. Opened webos-internals Save/Restore, restored wIRC backup (which was from 0.2.4) and started wIRC, still 'identity' scene. Entered identities, came to main wIRC screne which had server info on it, connected to server. Previous settings were for Palm Dark Theme, but now had Palm Default theme. Other Global settings were reverted to default. This has happened a second time, and I believe I recently again had a low battery situation, and it is possible that this is my first restart since then

    * When people are op'd, etc, it doesn't say who was op'd, only who did the op'ing, it would be nice to see ' +v annoyer by *****'

    * When people are op'd by a bot, the users list is no longer accurate about users status - will show people as not op'd when they are. Also seems to be some of this happening when reconnecting to an existing session

    * Still sometimes find that I lose connection and the server icon shows connected, but it is clear I am not, but this is MUCH improved (thanks)

    * With autoping off, /ping and /ping #channel do not seem to do anything, when typed in the channel card or when typed into the server messages card

    * Sometimes when I'm using wIRC people on the channel are annoying
  8.    #168  
    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    * I've noticed that on the server channel log scene I occasionally have a problem that seems like the backspace key is held down - every character I type is quickly deleted. I backward swipe to the main scene, then open that channels server log again, and everything is fine. Have not figured out how to do it reproducibly yet. It happened a bit a while back, but has not happened in a few weeks
    Yeah, we know about this, I have yet to track it down, a good tap on the gesture area will clear it out. (which is why a back-gesture also clears it out.) It's because it thinks you're trying to do a meta+key type action.
    http://git.webos-internals.org/trac/wIRC/ticket/95

    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    * Shut down phone for low battery situation, restarted during charge, started wIRC, had 'identity' scene on startup. Shut off IRC, re-installed EFF patch, restarted phone, restarted wIRC, same 'identity' scene as before. Opened webos-internals Save/Restore, restored wIRC backup (which was from 0.2.4) and started wIRC, still 'identity' scene. Entered identities, came to main wIRC screne which had server info on it, connected to server. Previous settings were for Palm Dark Theme, but now had Palm Default theme. Other Global settings were reverted to default. This has happened a second time, and I believe I recently again had a low battery situation, and it is possible that this is my first restart since then
    Can you create repeatable steps for this? Starting with a fresh (without restored settings) install of 030?

    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    * When people are op'd, etc, it doesn't say who was op'd, only who did the op'ing, it would be nice to see ' +v annoyer by *****'
    * When people are op'd by a bot, the users list is no longer accurate about users status - will show people as not op'd when they are. Also seems to be some of this happening when reconnecting to an existing session
    http://git.webos-internals.org/trac/wIRC/ticket/93

    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    * With autoping off, /ping and /ping #channel do not seem to do anything, when typed in the channel card or when typed into the server messages card
    http://git.webos-internals.org/trac/wIRC/ticket/94

    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    * Sometimes when I'm using wIRC people on the channel are annoying
    Join a different channel.


    As you can see, a number of the things you pointed out have already been reported, please be sure to check the trac first, re-reporting things that have already been reported wastes everyones time. But I do appreciate your bug reporting.
  9. #169  
    Hah, you guys are sneaky with that whole publicly hosted bug tracking web site... lol, sorry...

    I'll see what I can do about repeating the lost preferences thing. I just bought a new battery, so I can probably figure out a way to do it somewhat conveniently...
  10. #170  
    I am really confused... I updated the app and now I can't figure out how to get it to work again. I am really lost can someone help me out? reneenetrop@aol.com I just want to add shadowfire and have it save in the settings and allow me back into the channels I have been using up until this update.
  11. #171  
    when i start the app it says waiting for plugin...what have i done wrong
  12. #172  
    what plug-in am i missing? i cant even access the preloaded networks..argh...i liked it better before i updated, is there a way to go back?
  13.    #173  
    You either don't have webos 1.4.5, or you have a pixi, and need to go back to wirc 0.2.4. Or maybe you just need the Emergency Fstab Fixer.
  14. #174  
    With 0.3.1, is anyone else having the app lockup when trying to copy a line from the backlog?

    Select line, select 'copy' and then frozen.
  15.    #175  
    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    With 0.3.1, is anyone else having the app lockup when trying to copy a line from the backlog?

    Select line, select 'copy' and then frozen.
    Fixed in next release.
  16. #176  
    0.3.2 is out with bugfixes and beta SSL support
  17. #177  
    Not sure what my issue is, but I still don't connect when first launching WIRC. I see:
    ~~~ Connecting...
    ~~~ Disconnected!

    Everytime I first launch WIRC after a device restart. Crazy.
  18. #178  
    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    Hah, you guys are sneaky with that whole publicly hosted bug tracking web site... lol, sorry...
    We are trying to move from Trac to Redmine for bug tracking which will allow people to make accounts and submit bugs them selves. Right now since the security with Trac is terrible, only us devs and submit bugs.


    I wish there was a way to get people to check the bug tracker though
  19. #179  
    Quote Originally Posted by notcalvin View Post
    * When people are op'd, etc, it doesn't say who was op'd, only who did the op'ing, it would be nice to see ' +v annoyer by *****'
    I don't know what you are looking at when someone get op'd but I see:

    "~~~ Mode NickOfUser +o by SomeOtherUser"

    ... so I am marking this bug as invalid in the bug tracker.
  20. #180  
    "Originally Posted by notcalvin
    * With autoping off, /ping and /ping #channel do not seem to do anything, when typed in the channel card or when typed into the server messages card"

    /ping is remapped to a ctcp-ping and right now requires at least 1 argument, target

    /ping with no target in a channel is not allowed because that would flood everyone in the room, if you want to ping the server do it from the server status window or support the server address
Page 9 of 16 FirstFirst ... 4567891011121314 ... LastLast

Posting Permissions