Page 87 of 305 FirstFirst ... 3777828384858687888990919297137187 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 6094
  1. texasjack's Avatar
    Posts
    93 Posts
    Global Posts
    94 Global Posts
    #1721  
    Oh I know its a dumb question but to make sure I can't install the patches first and then install the update for OS1.2.1?
  2. adma84's Avatar
    Posts
    285 Posts
    Global Posts
    323 Global Posts
    #1722  
    Quote Originally Posted by texasjack View Post
    Yeah I wondering because one of the patches messed up my email app so I removed all the patches because just removing the emails patches did nothing. So I ran WebOSrepair (greatest idea ever!!!!) and it fixed the problem without having to erase the whole phone! But now its like a virgin without the patches and the update keeps poping up on my phone for os1.2.1! So what should I do: ignore the update, install the patches one by one just to remove them again for the updates for 1.2.1 or just install os1.2.1 and sit there for an update? I'm lost
    The landscape email patch cause menus in the email app to break for me (caused by brother not to be able to reply). I installed WebOS Quick Install and just did all of the patches through there. Works like a charm. All of the ones I have (except landscape email) work perfectly.

    Quote Originally Posted by justkeptfading View Post
    I'm not sure if the patches don't work with 1.2.1...I just don't see ANY patches at all on Preware
    http://www.precentral.net/preware-ga...ifications-mix

    "
    In Preware (installed via webOS Quick Install), select Available Applications and drop down to the IPKG category.
    Select autopatch-feed.
    "
    That should help you see all of the patches

    Quote Originally Posted by texasjack View Post
    Well the keyboard patch is only found on preware if I'm not mistaken?
    or through WebOS Quick install
    Last edited by adma84; 10/04/2009 at 02:58 PM.
    My Programs: TipIt(TipCalc), FillUps
  3. adma84's Avatar
    Posts
    285 Posts
    Global Posts
    323 Global Posts
    #1723  
    Quote Originally Posted by texasjack View Post
    Oh I know its a dumb question but to make sure I can't install the patches first and then install the update for OS1.2.1?
    NO, make sure you remove all patches first! You will still be able to patch after 1.2.1!
    My Programs: TipIt(TipCalc), FillUps
  4. #1724  
    Quote Originally Posted by justkeptfading View Post
    I'm not sure if the patches don't work with 1.2.1...I just don't see ANY patches at all on Preware
    Quote Originally Posted by texasjack View Post
    Well the keyboard patch is only found on preware if I'm not mistaken?

    -Eric G

    WebOS Internals Developer.
    Follow me on Twitter for updates to my projects: | Virtual Keyboard | wIRC | SuperTux | AUPT | KeyBoss | freeTether |

    Donate
  5. #1725  
    I don't have the IPKG category in the available applications on PreWare...
  6. adma84's Avatar
    Posts
    285 Posts
    Global Posts
    323 Global Posts
    #1726  
    Quote Originally Posted by justkeptfading View Post
    I don't have the IPKG category in the available applications on PreWare...
    just go to All then, and search for autopatch
    My Programs: TipIt(TipCalc), FillUps
  7. #1727  
    typing "auto" into the list does nothing as well. Brings up nothing.
  8. adma84's Avatar
    Posts
    285 Posts
    Global Posts
    323 Global Posts
    #1728  
    Quote Originally Posted by justkeptfading View Post
    typing "auto" into the list does nothing as well. Brings up nothing.
    you must not have the latest version of Preware?
    Mine is listed as 0.9.1
    My Programs: TipIt(TipCalc), FillUps
  9. #1729  
    yes, I have v0.9.1. Looking at it right now
  10. adma84's Avatar
    Posts
    285 Posts
    Global Posts
    323 Global Posts
    #1730  
    Quote Originally Posted by justkeptfading View Post
    yes, I have v0.9.1. Looking at it right now
    not sure what's going on. Just use WebOS Quick Install...I know that will work...

    http://forums.precentral.net/homebre...-7-beyond.html
    My Programs: TipIt(TipCalc), FillUps
  11. #1731  
    I have an email problem like the guy on page 77 had, currently when you click on the ly an email only a header opens. There is no text in the email. He said he ran the webos repair that fixed the problem

    My problem is im at 1.2.1 and the repair says it does not work on 1.2.1....
    What do I do?
  12. texasjack's Avatar
    Posts
    93 Posts
    Global Posts
    94 Global Posts
    #1732  
    Ok all good! I did the update and able to put all my patches and favs back on without any problems!!! Thanks everyone!
  13. texasjack's Avatar
    Posts
    93 Posts
    Global Posts
    94 Global Posts
    #1733  
    Quote Originally Posted by mracer29 View Post
    I have an email problem like the guy on page 77 had, currently when you click on the ly an email only a header opens. There is no text in the email. He said he ran the webos repair that fixed the problem

    My problem is im at 1.2.1 and the repair says it does not work on 1.2.1....
    What do I do?
    Sorry I ran the repair when I just had 1.2 and it worked then but Jason said once webosdoc 1.2.1 is out he'll update the repair kit.
  14. #1734  
    Quote Originally Posted by adma84 View Post
    not sure what's going on. Just use WebOS Quick Install...I know that will work...

    http://forums.precentral.net/homebre...-7-beyond.html
    now im using webosqi and going to web os internals all and trying that to install the virtual keyboard. my virtual keyboard wont come up. nor did using the date at top bar patch.

    i have no idea why none of this is working...

    everything was going fine until all of this.

    hmmm..
  15. #1735  
    Quote Originally Posted by justkeptfading View Post
    yes, I have v0.9.1. Looking at it right now

    if you go to available applications -> feeds, do you see PreYourMind? If not you can manually add the pym feed or reinstall the package manager service with QI to get it back. And then you should find the autopatch-feed package from the preyourmind feed

    -Eric G

    WebOS Internals Developer.
    Follow me on Twitter for updates to my projects: | Virtual Keyboard | wIRC | SuperTux | AUPT | KeyBoss | freeTether |

    Donate
  16. #1736  
    Quote Originally Posted by texasjack View Post
    Sorry I ran the repair when I just had 1.2 and it worked then but Jason said once webosdoc 1.2.1 is out he'll update the repair kit.
    I went to webos QI and clicked the email in landscape and let my phone reset and then I clicked the box again. Luna restarted and everythings fine, except now email don't landscape
    Last edited by mracer29; 10/04/2009 at 03:40 PM. Reason: cause I can't type lol
  17. #1737  
    Quote Originally Posted by maxima2k53 View Post
    not sure where to post this....this screenshot is from webOS quick install thinking i wasnt gonna have any problems but i get the same error here when i tried in Preware trying to put the avatar

    Edit: do i need to restore those files again or wut?
    so i guess no one knows about this?
    Juan

    2010-2011 Champions!

  18. #1738  
    Quote Originally Posted by maxima2k53 View Post
    not sure where to post this....this screenshot is from webOS quick install thinking i wasnt gonna have any problems but i get the same error here when i tried in Preware trying to put the avatar

    Edit: do i need to restore those files again or wut?

    Try running EPR first, do you have any other messaging patches installed that might conflict?

    -Eric G

    WebOS Internals Developer.
    Follow me on Twitter for updates to my projects: | Virtual Keyboard | wIRC | SuperTux | AUPT | KeyBoss | freeTether |

    Donate
  19. #1739  
    Quote Originally Posted by emoney_33 View Post
    Try running EPR first, do you have any other messaging patches installed that might conflict?
    i wouldnt know i will check but if i did wouldnt it give me an error?

    update: i already installed the EPR and rebooted...waiting to c if this works

    update 2: hey emoney...it worked ran the EPR and i installed the avatar first thru webOS quick install and no errors...now ima install the rest of the patches thru preware...thanks for ur advise!
    Last edited by maxima2k53; 10/04/2009 at 03:58 PM.
    Juan

    2010-2011 Champions!

  20. #1740  
    Quote Originally Posted by emoney_33 View Post
    Try running EPR first, do you have any other messaging patches installed that might conflict?
    hey emoney is there a conflict btw message forwarding and avatar...bc after i ran the epr...rebooted used quick install to install the avatar...no problems went to preware started applying patches...all worked except message forwarding gave me an error...weird huh or wut?
    Juan

    2010-2011 Champions!

Tags for this Thread

Posting Permissions