Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 101 to 120 of 140
Like Tree2Likes
  1. T-ulk's Avatar
    Posts
    414 Posts
    Global Posts
    443 Global Posts
    #101  
    can someone provide a download link? first post link does not work and can't find it in preware.
    thx
  2. T-ulk's Avatar
    Posts
    414 Posts
    Global Posts
    443 Global Posts
    #102  
    bump!

    any working link?
  3. #103  
    When I originally doctored to 2.1, I noticed that every song gave me a decode error. I'd love a working version again.
    Quote Originally Posted by rwhitby View Post
    We always prefer that people donate in response to tangible items they can use today, rather than for intangible promises about the future that may or may not be possible to achieve.
  4. hape's Avatar
    Posts
    556 Posts
    Global Posts
    578 Global Posts
    #104  
    Here is the latest version I have. Perhaps somebody can take over. The last time the developer was in the forum is nearly one year ago.

    But I only have 0.2.1 and not the latest 0.2.3.

    HaPe
    Attached Files Attached Files
  5. T-ulk's Avatar
    Posts
    414 Posts
    Global Posts
    443 Global Posts
    #105  
    Quote Originally Posted by HaPe View Post
    Here is the latest version I have. Perhaps somebody can take over. The last time the developer was in the forum is nearly one year ago.

    But I only have 0.2.1 and not the latest 0.2.3.

    HaPe
    installed on my pre 2 but for every track I get "not available for direct play"?
    I see people in previous posts saying it works great - can someone share the newest working version?
  6. kulf's Avatar
    Posts
    84 Posts
    Global Posts
    98 Global Posts
    #106  
    Any news on this? would love to see a 1.0
  7. #107  
    Here is version 0.2.3, the last version.
    Attached Files Attached Files
  8. #108  
    great - thanks. Will try when back home.

    really missed not having this on my pre so Cheers.

    are you considering a touchpad version? The official app is a bit lacking...
  9. schlk21's Avatar
    Posts
    775 Posts
    Global Posts
    776 Global Posts
    #109  
    0.2.3 is the version I've had all along, it's stopped working

    Sent from my NookColor using Tapatalk
    VZW Pre 2 on 2.1

    Thanks webOS Internals!

    @thereddestdog
  10. #110  
    Quote Originally Posted by schlk21 View Post
    0.2.3 is the version I've had all along, it's stopped working

    Sent from my NookColor using Tapatalk
    Works great for me....
  11. schlk21's Avatar
    Posts
    775 Posts
    Global Posts
    776 Global Posts
    #111  
    Quote Originally Posted by rmausser View Post
    Works great for me....
    Do you subscribe to Last.fm? Shouldn't matter though since the API lostFM uses is the desktop version, IIRC.
    VZW Pre 2 on 2.1

    Thanks webOS Internals!

    @thereddestdog
  12. #112  
    Just a little note that I have lost.fm (0.2.3) up and running perfectly on my Pre 3 Thanks for a great app!

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    || Flickr || Twitter ||
    pimonserry likes this.
  13. T-ulk's Avatar
    Posts
    414 Posts
    Global Posts
    443 Global Posts
    #113  
    every song or radio gives decoding failed error!
  14. #114  
    Ok, even better than having this running on my pre3, I have it running on my touchpad. Doesn't run fullscreen (I didn't expect it to), but still plays music in the background and the stop/pause/skip icons work great in webOS 3.0.2's notification area :-)
    || Flickr || Twitter ||
  15. #115  
    I can confirm, lostFM works on the Pre 3 without problem (so far). Yay
  16. #116  
    Has development stopped on this? If the original developer isn't continuing work on it, can they hand the project over to someone else please?
  17. #117  
    Quote Originally Posted by T-ulk View Post
    every song or radio gives decoding failed error!
    you have 2 reset API settings in preferences.
    I select the radio type and it starts but when the song is about 2 end it stops and I have the decoding failed error and the player skips the track and I the error again, so I have 2 manually skip it and the next 2 songs won't play till the 3rd.
    Soo I can't listen full songs and I have 2 skip that track and the other 2 to keep listening (an incomplete track...) please help!
    (sorry the english)
  18. hape's Avatar
    Posts
    556 Posts
    Global Posts
    578 Global Posts
    #118  
    Quote Originally Posted by leonkehoe View Post
    Has development stopped on this? If the original developer isn't continuing work on it, can they hand the project over to someone else please?
    There is nothing to handover. The latest ipk, that was posted here, has all the source.
    We only need a developer how is interested in taking it over and start ...


    HaPe
  19. #119  
    Quote Originally Posted by leonkehoe View Post
    Has development stopped on this? If the original developer isn't continuing work on it, can they hand the project over to someone else please?
    I'm afraid the original developer isn't even frequenting these boards anymore.
  20. #120  
    I took the liberty - and please stop me if I'm violating any licenses or whatever here - and changed the lostFM source to use the full resolution of the Pre 3 (no black bar). The file is attached, no other changes were made.
    Attached Files Attached Files
Page 6 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Posting Permissions