Page 36 of 45 FirstFirst ... 263132333435363738394041 ... LastLast
Results 701 to 720 of 897
Like Tree3Likes
  1. #701  
    Also had the un pw issue. Thought I was nuts. I just downloaded new version and can access caches. Will test tomorrow,

    Will this be on the Preware feeds?
    Last edited by upsidedown; 05/06/2011 at 10:00 PM.
  2. #702  
    Just tried to search nearest caches and got an error (4?). Repeated and got the same. Tried the latest ipk and back to good! Thanks again, patty21! Glad you're as fast as GC.com!
    Last edited by ahuntoon; 05/09/2011 at 12:04 AM.
  3. eadavis's Avatar
    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
    #703  
    Just got back from a night caching spree and the new ipk works b-e-a-utifully. Searching, logging, 'n all! Thanks so much patty21! To you!
  4. #704  
    Quote Originally Posted by patty21 View Post
    They changed the website again. I uploaded a new version fixing this issue.
    Thanks for your great work!
  5. #705  
    Thank you so much, patty21!!!
    Some guys distributed this good news here in DE at the local Nexave.de - forum with links to this thread.
  6. ZFF
    ZFF is offline
    ZFF's Avatar
    Posts
    15 Posts
    #706  
    Quote Originally Posted by patty21 View Post
    They changed the website again. I uploaded a new version fixing this issue.
    I've been looking for updated versions of the beta and stable releases using preware. Any idea when they might be available in the catalogs? I hate it when GC.com keeps moving the target.
  7. #707  
    thanks for the new version...
  8. #708  
    Thanks!!! new version is working.
  9. #709  
    I just uploaded a new version:
    Fix:
    - Logs with attached pictures are now shown correctly.
    - TB: goal, about and logs are working
    Added:
    - new attributes from gc.com
  10. #710  
    Great work. Thank you very much. One question, can you change the maptool call to this:

    Code:
    this.controller.serviceRequest('palm://com.palm.applicationManager', {
    	'method': 'launch',
    	'parameters': {
    		'id': 'de.metaviewsoft.maptoolpro',
    		'params': Object.toJSON(params)
    	},
    	'onFailure': function(text, value) {
    		this.controller.serviceRequest('palm://com.palm.applicationManager', {
    			'method': 'launch',
    			'parameters': {
    				'id': 'de.metaviewsoft.maptool',
    				'params': Object.toJSON(params)
    			},
    			'onFailure': function(text, value) {
    				this.controller.showAlertDialog({
    					'onChoose': function(value) {},
    						'title': $L("Execution failure"),
    						'message': $L({'value': "This feature require external application 'Mapping Tool'. It can be downloaded from App Catalog.", 'key':'mappingtool_failure'}),
    						'choices': [{'label': $L("Close"), 'value':'close', 'type':'primary'} ]
    					});
    				}.bind(this)
    			});
    		}.bind(this)
    	});
    BTW: do you need a pro version of MapTool for testing?
    Check out MapTool Pro the best mapping app for all webOS devices!
    Let your kids practice their math101 Math This!
    Best image processing app for all webOS devices? Try ImageWorker Pro
  11. #711  
    Patty21 you are my hero Thank you very very much!
  12. #712  
    Thanks Patty21!

    I am unable to post a log. I get an error: "Problem: Error occured in log posting." I think eadavis wrote, a few days ago, that he had no problem here. Do others have this problem, or is it just my phone?

    Thanks again!
  13. eadavis's Avatar
    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
    #713  
    Quote Originally Posted by ahuntoon View Post
    Thanks Patty21!

    I am unable to post a log. I get an error: "Problem: Error occured in log posting." I think eadavis wrote, a few days ago, that he had no problem here. Do others have this problem, or is it just my phone?

    Thanks again!
    Yeah, I just posted to a log without trouble. I hate to be the one to ask, but I do work tech support... does a restart fix it?
  14. #714  
    Quote Originally Posted by eadavis View Post
    Yeah, I just posted to a log without trouble. I hate to be the one to ask, but I do work tech support... does a restart fix it?
    Thanks eadavis!

    Sounds like a good thing to try, so let's do it! Tick-Tock, Tick-Tock. Palm's Down & Palm's Up. Tick-Tock................ Nope, Darn! Still have the same problem.

    Suppose the next thing would be to uninstall the app, and then re-install fresh? Not sure if these update are leaving something error-prone untouched, and in place.

    =========> Update: Uninstalled old, and then reloaded with patty21 ipk, and still have problem. But did not do a restart or anything in between.
    Last edited by ahuntoon; 05/09/2011 at 07:04 PM.
  15. mcwtlg's Avatar
    Posts
    46 Posts
    Global Posts
    47 Global Posts
    #715  
    Quote Originally Posted by ahuntoon View Post
    Thanks eadavis!

    Sounds like a good thing to try, so let's do it! Tick-Tock, Tick-Tock. Palm's Down & Palm's Up. Tick-Tock................ Nope, Darn! Still have the same problem.

    Suppose the next thing would be to uninstall the app, and then re-install fresh? Not sure if these update are leaving something error-prone untouched, and in place.

    =========> Update: Uninstalled old, and then reloaded with patty21 ipk, and still have problem. But did not do a restart or anything in between.
    I have the same issue. I cannot post logs but I can post Tweets. I also have had troubles importing gpx files in the past but have not tested that lately.
    My Palm History
    ---------------
    V -> Vx -> Treo 90 -> Tungsten E -> Centro -> Pre Plus -> Pre 2
  16. mcwtlg's Avatar
    Posts
    46 Posts
    Global Posts
    47 Global Posts
    #716  
    Quote Originally Posted by eadavis View Post
    Yeah, I just posted to a log without trouble. I hate to be the one to ask, but I do work tech support... does a restart fix it?
    I work in IT as well. I have rebooted, uninstalled, etc. No luck with posting logs.
    My Palm History
    ---------------
    V -> Vx -> Treo 90 -> Tungsten E -> Centro -> Pre Plus -> Pre 2
  17. merrix's Avatar
    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    104 Global Posts
    #717  
    Quote Originally Posted by patty21 View Post
    I just uploaded a new version:
    Fix:
    - Logs with attached pictures are now shown correctly.
    - TB: goal, about and logs are working
    Added:
    - new attributes from gc.com

    Is this update/fix for the Beta or Stable versions?
    I'll be happy with either, but prefer the beta with google maps.

    Thanks for your work on this.
  18. #718  
    Hi everyone!

    I'm new to the PreCentral forums, and am wondering where I can find the "new version" that is referenced above to correct the error re: incorrect login.

    I've tried uninstalling and reinstalling from the app catalog, and rebooting the phone but no luck.

    Thanks so much for your help!
    ~Sarah
  19. merrix's Avatar
    Posts
    99 Posts
    Global Posts
    104 Global Posts
    #719  
    Quote Originally Posted by gryphon98 View Post
    Hi everyone!

    I'm new to the PreCentral forums, and am wondering where I can find the "new version" that is referenced above to correct the error re: incorrect login.

    I've tried uninstalling and reinstalling from the app catalog, and rebooting the phone but no luck.

    Thanks so much for your help!
    ~Sarah

    Check out page 35, post # 683
  20. #720  
    Hi!
    Will the app run under the HP Veer?
    Cheers, seasack
    Last edited by seasack; 05/11/2011 at 11:35 PM. Reason: Change from version number to model name.

Tags for this Thread

Posting Permissions