Page 23 of 45 FirstFirst ... 13181920212223242526272833 ... LastLast
Results 441 to 460 of 897
Like Tree3Likes
  1. #441  
    Quote Originally Posted by Taurec View Post
    When did you tried it?

    You know that Geocaching.com was offline Yesterday and that they changed the Website?!
    Hi, I'm still trying it at the moment. And I looked for a GC25BK6 or found by Sweeney70. Result: No cache found. I know that I found some.

    Now I will deinstall it. It doesn't work here on my german Pre, and I don't see a point why trying it any longer. 1 week should be enough. Or do you know a hint?

    Greets
  2.    #442  
    Quote Originally Posted by Sweeney70 View Post
    Hi, I'm still trying it at the moment. And I looked for a GC25BK6 or found by Sweeney70. Result: No cache found. I know that I found some.

    Now I will deinstall it. It doesn't work here on my german Pre, and I don't see a point why trying it any longer. 1 week should be enough. Or do you know a hint?

    Greets
    Wierd, I tried to search by gccode on my app and it works for you geocache code. Are you sure, you're using correct input ? Do you have any installed patch ?
  3. #443  
    Maybe the plane-mode is on? One of my favorite puzzles during developing -> No internet connection
    Check out MapTool Pro the best mapping app for all webOS devices!
    Let your kids practice their math101 Math This!
    Best image processing app for all webOS devices? Try ImageWorker Pro
  4. #444  
    Quote Originally Posted by Georgo10 View Post
    Wierd, I tried to search by gccode on my app and it works for you geocache code. Are you sure, you're using correct input ? Do you have any installed patch ?
    What type should I use?
    GC25BK6 -> Search -> Error
    Found by User -> Sweeney70 -> No Caches.

    I use this software in german. Don't know if this is the problem.
    I don't you any patches. Its a clean Pre with the latest OS. Nothing special.
    Connection to web is 3G, and my User matches here online on geocaching.com.

    Sad, because the screenshots are looking real good.
  5. #445  
    Try if you can open a webpage in the browser.
    Check out MapTool Pro the best mapping app for all webOS devices!
    Let your kids practice their math101 Math This!
    Best image processing app for all webOS devices? Try ImageWorker Pro
  6. #446  
    Quote Originally Posted by MetaView View Post
    Try if you can open a webpage in the browser.
    LOL
    I'm not this stupid.
    Thanks for your suggestion.

    I am not in a developer mode or something else.
  7. #447  
    Germany, O2, Palm Pre, just updated Geocaching from AppCatalog, GC25BK6 works just fine.
    Check out MapTool Pro the best mapping app for all webOS devices!
    Let your kids practice their math101 Math This!
    Best image processing app for all webOS devices? Try ImageWorker Pro
  8. Taurec's Avatar
    Posts
    443 Posts
    Global Posts
    462 Global Posts
    #448  
    Works for me too

    Germany, Base, Palm Pre, Firmware 1.4.1, Geocaching for WebOS 0.4.1
  9. #449  
    Okay, I does'nt get it. Deinstall, reboot, install... the same errors. But my connection works, because fetching and sending Emails, browsing the internet... everything works.

    Thanks for your interest, but it seems there is something the software doesnt want to be on the Pre.

    Edit: I just tried to look for caches found by a user. First it displayed an error in the little area under the app. than it mentioned that there are no caches.
    Last edited by Sweeney70; 04/30/2010 at 05:14 AM.
  10. Taurec's Avatar
    Posts
    443 Posts
    Global Posts
    462 Global Posts
    #450  
    Strange.. does it work to show any other caches? Like nearest?
  11. #451  
    Quote Originally Posted by Taurec View Post
    Strange.. does it work to show any other caches? Like nearest?
    Nothing works.
    The Position is found, the format is not 48 49.XXX, it is 48.696995 and so on.

    It has first a failure loading cachelist, and then it says no Caches found.

    Edit: Compass doesnt work. "Waiting for GPS-Signal". Other tools can use it.
    Last edited by Sweeney70; 04/30/2010 at 05:32 AM.
  12. #452  
    Okay, so one.
    Deinstall - Restart - Install ... same failure as before.
    It accepts my account, logs in (it said so) and then it will not retrieve any information.
    I will try it again at home in my Wifi. But its not really logical to me where I have to look now any further.

    Or do I have to do anything before install? Setting a special mode (Develop or something else)? My Pre is a clean one (with contacts, mails and so on), but no patches or such things.

    hope to get it fixed....
  13. Taurec's Avatar
    Posts
    443 Posts
    Global Posts
    462 Global Posts
    #453  
    What Firmware Version does your Pre have?
  14. #454  
    Hi Sweeney70, I have exactly the same problem. I have nothing found when I am connected via 3G network. When I am connected over WiFi, the application works 100%. So currently I am searching home on wifi for the caches, marking them into favorites and than I can go around and search for the caches. I have German Palm Pre, WebOS 1.4.1.1
  15. Taurec's Avatar
    Posts
    443 Posts
    Global Posts
    462 Global Posts
    #455  
    Uh.. that evil 1.4.1.1.... I knew why I didn't install that one.

    1.4.1 is fine for me.
  16. #456  
    Hello Again,

    posting from the Pre.
    My OS is 1.4.1 Build 202.
    Firmware: CU0.5.33(247)

    3G works fine with everything else.

    Greets, Sven

    P.S.: I dont wanna take them all at home, because my son is really surprising me when we are biking.
  17. Taurec's Avatar
    Posts
    443 Posts
    Global Posts
    462 Global Posts
    #457  
    strange. Same Build as mine.
  18. #458  
    Hmmm... That means someone is mobbing me. ;-)
    seriously its a crappy thing. The App looks perfect.... If its work.

    I dont understand, because the login ist working at GC. There is no error poping up on the App. I use Vodafone. Did someone test this?

    Edit: @Home I will list my Apps, maybe is there a failure one.
  19. Taurec's Avatar
    Posts
    443 Posts
    Global Posts
    462 Global Posts
    #459  
    or Hodenfon is the Problem

    you can also try to create another Account and test it with that on. Just to be sure.
  20. #460  
    Quote Originally Posted by Taurec View Post
    or Hodenfon is the Problem

    you can also try to create another Account and test it with that on. Just to be sure.
    Aha, a new account at Hodenfone or GC? Lol, I will try it at home with Wifi. Ahhh, do I have to be a Premium member?

Tags for this Thread

Posting Permissions