Page 25 of 34 FirstFirst ... 152021222324252627282930 ... LastLast
Results 481 to 500 of 668
  1. geomuss88's Avatar
    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #481  
    Quote Originally Posted by xluryan View Post
    I'll take that as a no...

    Can you send yourself an email to <your number>@mmail.co.uk like Benuk suggested and see if that works?

    Edit: By the way, geomuss, you must first change your number via the My Account page. Please try this again as I've updated the code.
    no still no text or sms

    changed phone number again etc
    I can receive Email as i have tried it

    i will PM you my details
  2. geomuss88's Avatar
    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #482  
    ITS ALIVE I TELL YOU!!!!

    eventually
    many thanks
    now lets see what the program can do

    really usefull app for me
  3. Benuk's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    201 Global Posts
    #483  
    Quote Originally Posted by xluryan View Post
    Have either of you received a text yet?
    Not as yet
  4. xluryan's Avatar
    Posts
    230 Posts
    Global Posts
    231 Global Posts
       #484  
    Quote Originally Posted by Benuk View Post
    Not as yet
    About what time did you last update your phone number/carrier?

  5. Benuk's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    201 Global Posts
    #485  
    about 20 -25 mins ago
  6. xluryan's Avatar
    Posts
    230 Posts
    Global Posts
    231 Global Posts
       #486  
    Quote Originally Posted by Benuk View Post
    about 20 -25 mins ago
    Do you have to send a text to your carrier to allow SMS to come through via email? I know other carriers over there require something like that to unlock that feature.

  7. Benuk's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    201 Global Posts
    #487  
    Quote Originally Posted by xluryan View Post
    Do you have to send a text to your carrier to allow SMS to come through via email? I know other carriers over there require something like that to unlock that feature.
    Hi just sent another test text to mynumber@mmail.co.uk as I did before and that has come through fine
  8. xluryan's Avatar
    Posts
    230 Posts
    Global Posts
    231 Global Posts
       #488  
    Quote Originally Posted by Benuk View Post
    Hi just sent another test text to mynumber@mmail.co.uk as I did before and that has come through fine
    I pushed another one through. Let me know if you get it.

  9. Benuk's Avatar
    Posts
    200 Posts
    Global Posts
    201 Global Posts
    #489  
    Yup just got it all working now, thanks for all your help.
  10. #490  
    I installed the program the night before last. Waited ..waited no text went to bed and at 5AM ( yes 5am)on the nose...BAM text message. SO much for my alarm going off at 745. I deleted the application.
  11. #491  
    ok its showing I'm in the middle of the ocean...google services is off, any suggestions?
  12. geomuss88's Avatar
    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts
    #492  
    why did you delete it
    because you got a text at 5AM ?

    be thankfull you got one
  13. gwyneth's Avatar
    Posts
    53 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    #493  
    xluryan... You are an awesome app developer. Thank you.
  14. #494  
    Set up my account 2 days ago. The map shows me going from home to work yesterday. However, it hasn't updated my location since leaving work 24 hours ago and has me still at work even though I haven't been back there since. Any suggestions?
  15. xluryan's Avatar
    Posts
    230 Posts
    Global Posts
    231 Global Posts
       #495  
    Quote Originally Posted by Boggs3010 View Post
    I installed the program the night before last. Waited ..waited no text went to bed and at 5AM ( yes 5am)on the nose...BAM text message. SO much for my alarm going off at 745. I deleted the application.
    I am having a hard time following your logic. Either way, sorry to hear it didn't work out for you.

    If there's anything I can help to explain just let me know

    Quote Originally Posted by cdawg62184 View Post
    ok its showing I'm in the middle of the ocean...google services is off, any suggestions?
    I assume GPS is turned ON. Has it updated since then? If so, does it show you accurately now?

    Quote Originally Posted by gwyneth View Post
    xluryan... You are an awesome app developer. Thank you.
    Thanks! It's nice to hear that someone appreciates it

    Quote Originally Posted by az.tracy View Post
    Set up my account 2 days ago. The map shows me going from home to work yesterday. However, it hasn't updated my location since leaving work 24 hours ago and has me still at work even though I haven't been back there since. Any suggestions?
    I would open the app and close it again. Have you rebooted your phone lately? Has it died?

  16. #496  
    Quote Originally Posted by xluryan View Post
    I would open the app and close it again. Have you rebooted your phone lately? Has it died?
    I did a restart yesterday afternoon because I was getting a too many cards open error even when I had only one card open. I have opened and closed the program on the pre a number of times since then and have even clicked on the "Upload Now" button. But yet my web account says my last upload was 27 hours ago. I did go and turn off Google Services in Location Services about an hour ago as recommended in the FAQ.
  17. #497  
    Quote Originally Posted by xluryan View Post
    I would open the app and close it again. Have you rebooted your phone lately? Has it died?
    Alos, just for clarification in the future, does the program need to be open and closed every time the phone is turned off and back on? Thanks for your help.
  18. xluryan's Avatar
    Posts
    230 Posts
    Global Posts
    231 Global Posts
       #498  
    Quote Originally Posted by az.tracy View Post
    Alos, just for clarification in the future, does the program need to be open and closed every time the phone is turned off and back on? Thanks for your help.
    It shouldn't have to be, no. You have service active set to ON, correct?

  19. #499  
    Quote Originally Posted by xluryan View Post
    It shouldn't have to be, no. You have service active set to ON, correct?
    Yes, on both the website and the pre app.
  20. #500  
    stopped working for me too. i drove 100km away today and sitting now 100km away from my last waypoint. have the app restarted a few times. tried a manual upload. gps is on. website is set to on. no new uploads.

Posting Permissions