Page 43 of 67 FirstFirst ... 33383940414243444546474853 ... LastLast
Results 841 to 860 of 1340
  1. #841  
    I was testing out 0.9.9 by calling my house. Dialer opened up and everything worked fine. I went back to QC and have mine set up to show contacts details for some reason my preferred# showed up like this 1::234567890::8576. I just thought it was weird that it showed up like that. But I just reselected the number again and it went back to normal no biggie. Nothing really to worry about just letting you know what I found. Anyhow it runs great and I so far found no flaws. I definitely love ams12277's idea that would come in so handy. Thanks uptempo777
  2. #842  
    Just updated to 9.9 just want you to know that I had to reselect each of the preferred numbers, but they are centered now.
  3.    #843  
    Quote Originally Posted by keyhole_s View Post
    I was testing out 0.9.9 by calling my house. Dialer opened up and everything worked fine. I went back to QC and have mine set up to show contacts details for some reason my preferred# showed up like this 1::234567890::8576. I just thought it was weird that it showed up like that. But I just reselected the number again and it went back to normal no biggie. Nothing really to worry about just letting you know what I found. Anyhow it runs great and I so far found no flaws. I definitely love ams12277's idea that would come in so handy. Thanks uptempo777
    Yeah should just be a one time thing of reselecting preferred numbers but it should work better once that's done.

    uptempo777
  4. DrSuSE's Avatar
    Posts
    483 Posts
    Global Posts
    560 Global Posts
    #844  
    How is the scrolling smoothness? uptempo, you should bump the version number. :-P *greedy* lol
  5.    #845  
    Quote Originally Posted by DrSuSE View Post
    How is the scrolling smoothness? uptempo, you should bump the version number. :-P *greedy* lol
    i was thinking about increasing the version number but really, I don't think I changed anything that should make it faster or slower.

    The only times I do get the app being slow is when I get an incoming notification. Everything slows down until that's receievd. Otherwise, it was performing pretty reasonably.

    uptempo777
  6. DrSuSE's Avatar
    Posts
    483 Posts
    Global Posts
    560 Global Posts
    #846  
    hum hum hum Could it be due to list length? I have 13 people all with contact pics. It's just the scrolling of the list that is choppy, everything else is fine.
  7.    #847  
    Quote Originally Posted by DrSuSE View Post
    hum hum hum Could it be due to list length? I have 13 people all with contact pics. It's just the scrolling of the list that is choppy, everything else is fine.
    Do you use Show Names to have their name on top of their photos? Or do you use List View? And are you getting the same choppiness in both?
  8. DrSuSE's Avatar
    Posts
    483 Posts
    Global Posts
    560 Global Posts
    #848  
    List view. But this is weird. Bear in mind I've opened and closed QC a bunch of times and restarted the phone a bunch of times. Anyway, QC was choppy in list view. Switched to grid view and it was fine. Switched back to List View and now it is also fine (across opens/closes). O.O
  9. rigo's Avatar
    Posts
    143 Posts
    Global Posts
    196 Global Posts
    #849  
    Custom background not working for me. I added a background of a pic which showed up the first time. But I removed it and tried to select another one, and now nothing shows up. I can select the standard backgrounds without an issue.
  10. #850  
    So in order for me to download the latest version, 9.9, do I have to remove 9.7 first? And if I do, will my contact pics and everything be restored?
  11.    #851  
    Quote Originally Posted by rajun asian View Post
    So in order for me to download the latest version, 9.9, do I have to remove 9.7 first? And if I do, will my contact pics and everything be restored?
    No you do not have to remove your old version of Quick Contacts to install v0.9.9. All of your contacts will be still remain.

    If you uninstall, then you will lose your saved Quick Contacts.
  12. #852  
    Just upgraded to newest version. I am still experiencing the issue of clicking on the 3rd number listed (which is a mobile) and when the messaging app opens up, the 1st number listed (which is a landline) is where it is attempting to send the SMS to. Love the app but can use for texting yet. Please fix this.
  13.    #853  
    Quote Originally Posted by thebrownswin View Post
    Just upgraded to newest version. I am still experiencing the issue of clicking on the 3rd number listed (which is a mobile) and when the messaging app opens up, the 1st number listed (which is a landline) is where it is attempting to send the SMS to. Love the app but can use for texting yet. Please fix this.
    I've checked with Palm and it looks like the function I use to point to the correct contact number is inconsistent. So even if I tell it to go to a certain phone number for a contact, it is not always the right one.

    I'm looking for a workaround until they get that fixed but until then, the behavior is still going to be the same (although it works the majority of the time).

    uptempo777
  14.    #854  
    Quote Originally Posted by rigo View Post
    Custom background not working for me. I added a background of a pic which showed up the first time. But I removed it and tried to select another one, and now nothing shows up. I can select the standard backgrounds without an issue.
    Do all pictures not work? Have you tried the default backgrounds as part of the Pre like the lillies, stones, cave, etc. (not the Quick Contacts defaults) ?
  15. FragU's Avatar
    Posts
    24 Posts
    Global Posts
    65 Global Posts
    #855  
    I love the application (first of all), and like AMS1227's idea. Here's the way I envision it...

    On the contact setup screen, once you select the "Preferred" button and it gives you a drop-down list of numbers/sms/emails you select all those that you want to quick dial (perhaps showing a small check mark to show they have been selected).

    From the main screen, when you single-tap the contact:
    1. IF there is only one contact selected, auto launch that function
    2. IF there are more than one selected, show them in the "Prompt" window

    Thanks again for the excellent work... happy to be an Early Donator!
  16. squeff's Avatar
    Posts
    581 Posts
    Global Posts
    623 Global Posts
    #856  
    Small thing that will matter to almost no one, but...

    I notice that your app appears with the title "This is a webOS application." in Preware. I know nothing about webOS development, but I suspect that there is a title that needs to be somewhere that is using a default?

    This isn't the only app that appears that way.
  17.    #857  
    Quote Originally Posted by squeff View Post
    Small thing that will matter to almost no one, but...

    I notice that your app appears with the title "This is a webOS application." in Preware. I know nothing about webOS development, but I suspect that there is a title that needs to be somewhere that is using a default?

    This isn't the only app that appears that way.
    Hmm that's weird. Haven't used Preware but I guess I'll try it out so I can see what you are seeing.

    Thanks,
    uptempo777
  18. rigo's Avatar
    Posts
    143 Posts
    Global Posts
    196 Global Posts
    #858  
    Some images work and others don't. I'm happy with one of the images that worked. I'm not able to test out the default backgrounds, I deleted those awhile back.

    Another question- Is there any way to raise the pictures a little bit in Grid View? There's a space at the top (where it says Page 1 of 2) that is making the third row go a little below the icons (contacts, sms, email, dialer).

    Quote Originally Posted by uptempo777 View Post
    Do all pictures not work? Have you tried the default backgrounds as part of the Pre like the lillies, stones, cave, etc. (not the Quick Contacts defaults) ?
  19. dragbug's Avatar
    Posts
    342 Posts
    Global Posts
    347 Global Posts
    #859  
    Quote Originally Posted by uptempo777 View Post
    Hmm that's weird. Haven't used Preware but I guess I'll try it out so I can see what you are seeing.

    Thanks,
    uptempo777
    It does this in Quick Install as well. As a matter of fact, there are several now that do that. You have to click on them to see what the program really is.

    Quote Originally Posted by rigo View Post
    Some images work and others don't. I'm happy with one of the images that worked. I'm not able to test out the default backgrounds, I deleted those awhile back.

    Another question- Is there any way to raise the pictures a little bit in Grid View? There's a space at the top (where it says Page 1 of 2) that is making the third row go a little below the icons (contacts, sms, email, dialer).
    I can confirm that when selecting a custom background, there are issues. This is what I have seen so far:

    Select a custom background. Now try to select a new custom background. The application won't open the pictures folder. So select one of the default backgrounds. This works fine. Try to select another custom background and the folder opens but sometimes when you select a new picture, it beeps at you but then no custom background. You have to select different default backgrounds before it will let you add another custom background.
  20. #860  
    Great app and great updates like aways.... just wanted to report that the custom background does not seem to work. I select custom background, select my custom picture and set it as background, but it just stays as the Standard black background. Tried several times.

    If I put pictures in the default palm pre wallpaper folder they seem to work....

Tags for this Thread

Posting Permissions